Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet így valaha is esélyem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így valaha is esélyem a nőknél?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy valaki már tett fel ilyen jellegű kérdést, de én is szeretnék választ kapni rá...az a helyzet, hogy nem nőttem valami nagyra (169-170 cm), meg nem lettem valami nagy mérettel megáldva, ráadásul még az is nehezíti a dolgom, hogy félénk vagyok, az önértékelésem alacsony...ha sikerülne is belül rendbe tenni magam, félek, hogy a kisebb méreteim miatt el lennék hagyva, ezért újra súlyos önbizalomhiányba esnék...nem is szoktam próbálkozni lányoknál, mert ha jönne egy másik udvarló, úgy is azt választaná, előre tudom...alacsony testmagassággal és szerényebb péniszmérettel boldoggá tudok tenni majd egy nőt?

2016. febr. 20. 13:13
1 2 3 4 5
 31/41 Andi80018 ***** válasza:
Le kell szögezni, hogy vannak szerencsés genetikájú és kevésbé szerencsés alkatú emberek. Annyit tudsz csinálni, hogy az élet más területein próbálsz sikeres lenni, ami az önbizalmadat fogja adni, pl az intelligencia. Ha sok mindenhez értesz, meg tudsz javítani, motivált vagy, próbálsz olyan ember lenni, aki jó apa-alany, megbízható családfenntartó, figyelmes ember. Ezeket szeretik a nők. Tény, hogy először a külső a fontos, ezért szerintem nem ártana sportolni, hogy a testeden ne legyen kivetnivaló, de komolyabban, nem csak két kilóval. Fontos a jó megjelenés, stílusos öltözék, amivel szintén tudod a hiányosságodat kompenzálni.Tanulj, legyen jó munkahelyed.
2016. febr. 20. 15:05
 32/41 A kérdező kommentje:
Nem tartom magamat különösebben intelligensebbnek, sokkal inkább átlagos az intellektusom, valamint ezermester sem vagyok...nagy hátránnyal indulok így, igaz?
2016. febr. 20. 16:58
 33/41 A kérdező kommentje:
Az öltözködésemet meg nyilván úgy szabom meg, ahogy nekem jó, nem követem a hülye divatot.
2016. febr. 20. 16:59
 34/41 Andi80018 ***** válasza:

Nem a divatkövetéstől leszel jó pali, hanem hogy megtalálod a stílusodat. Ez lehet akár egy jó ing egy farmerral, bármi.

Viszont, ha semmiben sem vagy jó, akkor olyan csajokat kell találni, akik szintén középszerűek, átlagosak, akik szintén nem reménykedhetnek toppasikban.

2016. febr. 20. 17:05
 35/41 Andi80018 ***** válasza:
0%
Egyébként nem is baj, ha gyenge gének nem öröklődnek, így is elég szar lett a magyar génállomány. Ez egy kemény vélemény, de így van.
2016. febr. 20. 17:07
 36/41 anonim ***** válasza:

Meg vagy áldva a génekkel,te kis testépítő csajszi.-.-

2016. febr. 20. 17:29
 37/41 anonim ***** válasza:
Lehet! Igen, majd jön egy lány, aki elfogad úgy, ahogy vagy! nyugi!! :) 170cm-t én átlagosnak mondanám, nem alacsonynak. A szerényebb péniszméret mit takar, ha nem titok, merev állapotba 6-10 cm? Biztatásképpen: unokatesóm, aki kb olyan magas mint Te, 170-175 cm, közel 10 kapcsolata volt már (jelenleg már vőlegény). ellentétbe velem, aki majd 200cm vagyok, eddig csak 2!! kapcsolatom volt... Állítólag a lányok a magas pasikra buknak (én eddig ezt nem igazán tapasztaltam, vagy csak nem jó helyen kerestem :)). A pénisz meg nem a mérettől függ, hanem mennyire ,,játékos". A legutolsó kapcsolatomnál legalábbis nem volt ezzel gond. Pedig a magasságomhoz képest, kis mérettel rendelkezem (mereven 12-13cm). Úgyhogy fel a fejjel, és ismerekedj!! 28/f
2016. febr. 20. 18:40
 38/41 A kérdező kommentje:
37-es: Köszi a biztatást! Mereven ugyanakkora a méretem, mint a tiéd...nagyon félek, hogy nem fogja élvezni velem a szexet a leendő párom.
2016. febr. 20. 19:20
 39/41 A kérdező kommentje:
Ezért (meg egyéb más okok miatt) nehezen megy az ismerkedés, nem merek kezdeményezni. Tudom, hogy a szex nem minden egy kapcsolatban, de fontos eleme.
2016. febr. 20. 19:23
 40/41 anonim ***** válasza:

Ennyit a jó génekről:

https://www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

2016. febr. 20. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!