Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az itt oly sokszor emlegetett átlagos szintű nő? Hogy néz ki?
Tessék!
Átlagos lányok: [link]
Gyönyörű lányok: [link]
Nyilván vannak átfedések a két csoport között annak jegyében, hogy kinek milyen az ízlése. (Mielőtt még nekem támadnátok, fixálnám, hogy az ÁTLAGOST, mint jelzőt, NEM DEGRADÁLÓ jelentésében szoktam használni a nőkre. Ezt kizárólag ti szoktátok félreértelmezni.)
ezek közt a legnagyobb különbség, hogy a második csoport feltűnőbben ki van készítve. az elsőből szerintem legalább a fele szép.
azért kösz, hogy megosztottad.
Az első linkben is vannak szép lányok bőven.
Szerintem is kifejezetten szép a legtöbb "átlagos" címszó alatt idelinkelt lány, max. azok a képek kevésbé retusáltak.:D
(Az azért nem semmi, hogy 3 oldal alatt csupán 1 ember volt hajlandó megtenni, amit a kérdező kért.)
OFF
@7
"de már látom, hogy ebből is csak annyi lesz, mint csúnyafiú-fényképfelvállalásból:)"
Én 4 nőnek küldtem már itt privátban képet, akik azt mondták, hogy "teljesen őszinte véleményt fognak alkotni rólam". Na, egyik se volt hajlandó válaszolni se. Hogy azért, mert meggondolták magukat és nem akartak megbántani, vagy más okból nem voltak képesek egy kétszavas reakcióra se méltatni, azt nem tudom, de ha már valaki képet kér rólam, annyi lehetne benne, hogy akkor vissza is ír.
ON
Az elmúlt évek alatt az itteni válaszokból leszűrve arra a következtetésre jutottam, hogy a nők számára az átlagos nő ténylegesen átlagost jelent. Tehát olyan valaki, akihez hasonló kinézetű ember naponta több száz szembe jöhet veled az utcán. Például ők:
A férfiak számára az "átlagos" viszont a ténylegesen átlag feletti kategóriánál kezdődik, mint például ők:
Szóval aki hozzám hasonlóan az átlagba tartozik, lehúzhatja a rolót, mert a férfiaknál az átlag már csúnyának számít sajnos. Csak azt nem tudom, hogy az átlag alattit minek tartják. Arra már szerintem rá sem mernek nézni. :D
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!