Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyitottabbak az emberek (de főleg a hölgyek) itt személyes találkozóra?
Én elhiszem, hogy neten van sok hülye ember, de facebook csere után, meg valami zsúfot helyen lebeszélt találkával ki lehet ezt szűrni nagyjából. Persze mindig van esély arra, hogy valami rossz élmény lesz, de az utcára ha kimész ott is megtörténhet ugyanúgy sok rossz sajnos.
És akkor vannak itt azok a tipikus emberek, hogy jajj de nincs önbizalmam, jajj de rossz minden, engem nem szeret senki stb stb, aztán ha tenni is kéne valamit akkor ja, nem. Nem azt mondom, hogy velem például olyan hatalmas nagy megváltás lenne, vagy hogy tetszenék egyáltalán, de legrosszabb esetben beszélgettünk egyet, ő is kimozdult, én is, aztán csak jobb már ennyivel is minden. De egy úgy veszem észre, hogy csomóan ülnének inkább otthon, és nem csinàlnànak semmit azért , hogy változzon valami. Kicsit dühítő tud lenni.
Ja és még azt is hadd tegyem hozzá. Hogy amikor még sok nővel randiztam, akkor a legtöbb nő csak azért jött el, hogy kimozduljon otthonról.
Tudod mi a másik ami dühítő? Az, amikor azt mondják, majd élőben kiderül, hogy tetszel-e és járok veled. EZ EGY HAZUGSÁG!! Én tapasztalatból mondom, hogy igenis tudja mindenki belül a kis fejecskéjében, a randi előtt, hogy akar-e szexelni vagy járni azzal a pasival, vagy nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!