Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem-e megmondani neki? (Főleg férfiak válaszának örülnék)
Azért tettem felnőtt kategóriába, mert bár én még csak 19 vagyok, de az illető pasi erősen 20 felett van, így szeretnék ilyen korúaktól tanácsot.
Az illető egy ismerősöm, nyár óta ismerem. Heti szinten beszélgettünk, de csak 1-2 szót váltottunk mindig, szóval egyáltalán nem vagyunk a barát kategória, sőt. Nekem már akkor is bejött külsőre, és minél jobban kezdtem megismerni, a személyisége is megragadott. Viszont akkoriban barátom volt (azóta elhidegült és szakíttot velem), szóval nem akartam megcsalni, így néha eljátszadoztam a gondolattal hogy mi lenne ha bepróbálkoznék nála, de el is vetettem az ötletet.
Aztán sokáig nem láttuk egymást, a héten viszont megint összefutottunk. Csak köszönésre volt idő, de látszólag örült nekem. Bennem meg megint megmozdult valami.
Szóval a lényeg. Héten felmerült benem, hogy megmondom neki, hogy bejön nekem és szívesen megismerném. Ettől a cirka 10 év korkülönbség tart vissza, a félelem hogy e miatt / ambloll csak kiröhög vagy nem vesz komolyan, meg hogy ez után mit gondolna rólam. Hiszen olyan sokat nem beszélünk, meg hat lehet még gyereknek tart. Először elektronikus formában gondoltam, hiszen ott végig tudja gondolni a választ, de így veszít a hitelességéből. Ha eléállok tuti hogy nem számít rá, az is lehet hirtelen leblokkolok mert betojok, vagy totál félreérti, és hirtelen lehet nem úgy reagálna mintha átgondolhatná, viszont így látná hogy őszinte vagyok.
Nem tudom mit / hogy tegyek. Ti mit cselekednétek, illetve ha ti lennétek az engem elszenvedő alany, mit reagálnátok? Tudom, hogy sem engem sem őt nem ismeritek, de hátha több nézőpont segít előremozdítani ezt a helyzetet.
Ui. Igen szeretném elmondani neki, mert bár ilyen t3ren nem vagyok naiv és erősen kétlem hogy bármit is akarna tőlem, de van egy rossz szokásom hogy amíg nem megyek biztosra, addig marcangolom magam. Szóval szeretném biztos tudattal lezárni ezt a helyzetet, vagy így vagy úgy. Az elutasítástól sem félek, inkább a szituáció kínosságától.
Ja és ha nem volt egyértelmű, én vagyok a csaj.
Nem kell ennyire direktben. Inkább utalgass rá, hogy sehová nem tudsz elmenni senkivel meginni egy kávét sem, blablabla...
Talán kapcsol és elhív ő randizni. Onnan pedig már sima ügy.
Egy lánynak nem kell elmondani hogy "hő, bejössz", mert egy valamire való férfi, megszimatolja a szimpátiát! A korkülönbség egyáltalán nem gond! Amikor 33 voltam 18 éves lánnyal jöttem össze!
Elég ha megkérdezed hogy mit csinál a hétvégéken, és beszervezed magadat hozzá, vagy őt hozzád, kerékpározni, futni, teniszezni, úszni, ami jön! Ne kapkodj!
Ha nem világos írj privátot!
Köszönöm szépen a segítőkész válaszokat!
Amint összefutok vele következőleg, megpróbálom elhívni egy kávéra. Remélem veszi majd a lapot.
Osztom az 1-es válaszát!
Nincs ellenvetésem a kávézásra invitálástól sem,de én először lehet a találkozások véletlenségével kapcsolatos vagy egy érdeklődő humoros kérdéssel nyitnék.
F40+
Köszönöm az új válaszokat is, nagyon sokat segítenek!
Vizont két táborra szakadtak az emberek, van aki azt mondja, mondjam el direktben, ill. van aki azt hogy hívjam el és csak utalgassak. Ezek szerint átlagban ez a két legcélravezetőbb megoldás, viszont mivel nem tudom nala melyik vezetne sikerre, lesz egy A meg egy B tervem, aztán ahogy alakul a szituáció, majd ott eldöntöm melyiket használom.
Bárhogy is lesz, majd elmondom kommentben hogy mi történt és hogyan. Hátha valaki később okul belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!