Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik nem nagyon találtok normális pasit. Szerintetek megérdemlitek?

Figyelt kérdés

Én normális pasi vagyok. Rendes munkával és komoly kapcsolatot szerettem volna. Nem vagyok kövér, sem vékony, rendszeresen sportolok.

Mégis temérdek visszautasításban van részem. Ki nem találjátok mi miatt...: az arcom miatt. Mert nem vagyok jóképű. Vagy legalább magas... mert akkora gond nincs a pofázmányommal, nem vagyok ronda, ha 178 helyett 188 centi lennék, talán lehetett volna már komoly kapcsolatom.

Mikor elmondom a problémámat sokan azzal próbálnak meg nyugtatni, hogy örüljek neki, hogy nem kellettem ilyen felszínes nőknek, mert úgyse éreztem volna magam jól velük hosszútávon.

Viszont tegnap olvastam itt két(?) kérdést, amelyben lányok panaszkodtak, hogy nem találni normális pasit. Mert mindegyik igénytelen ill. csak szexet akar.

Megpróbáltam hát összemosni a két dolgot. És nagyon úgy fest, hogy megérdemlik a szerencsétlenkedést, mert ők vágynak többre, mint ami lehetséges. Az igénytelent gondolom úgy kell érteni, hogy én is igénytelennek számítok, amiért nem vagyok jóképű. Tehát valszeg nem a tisztálkodás, a sportolás és az ízléses öltözködés jelenti az igényességet, hanem a genetika.

2016. febr. 18. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/185 anonim ***** válasza:
25%
Elég gàz ha eddig nem volt még komoly kapcsolatod...senkit nem érdekek hogy sportolsz vagy sem miért lenne ez elvàràs? Dolgozzàl normàlisan legyen jogsid autod es legyel kedves a nőkkel es akkor lesz baratnod...
2016. febr. 18. 11:28
 42/185 anonim ***** válasza:
10%
Látom lepontoztak a "kedves" hölgyek, hát igen a legegyszerűbb megoldás, ha nincs mit tenni: "Hallgattassuk el az igazságot,ha az ellenünk szól".
2016. febr. 18. 11:32
 43/185 Titusztitusz ***** válasza:
79%
42-es...Azért ennyire ne nézd megkeseredetten azt, hogy "lepontoztak a hölgyek"...( Bár nem biztos az sose, hogy csak hölgyek pontoznak le valakit itt...)Ugyanis amit írtál, az csak FÉLIGAZSÁG...Az mondjuk valóban úgy van, hogy jó pont az a nőcik szemében ha az illető férfi "rendesen dolgozik", meg "kedves a nőkkel"(Ez utóbbi dolog amúgy a legfontosabb...), nade az AUTÓ, meg a JOGSI az bizony század-ezred rangu dolog a nők legtöbbjénél...Hidd el, ÉN már csak tudom...
2016. febr. 18. 11:43
 44/185 anonim ***** válasza:
65%
42-es vagyok, a 41-es hozzászólást nem én írtam.
2016. febr. 18. 11:47
 45/185 Titusztitusz ***** válasza:
61%
Akkor bocsi...Kicsit figyelmetlen voltam...
2016. febr. 18. 11:49
 46/185 anonim ***** válasza:
23%
Akik itt azt gondolják, hogy ez a férfi aki itt leírta a problémáját, hogy önsajnáltató, meg panaszkodó...véggi sem olvastam, olyan butaságokat tudnak írni legfőképpen a NŐK! Én is az vagyok, ismerem ezt a tipust, amilyen te is lehetsz. El fog jönni a te időd is,és megfogod találni a számításod valaki olyan mellett, akit pont melléd rendelt Isten. De te se keress olyan nőt, aki a napjának a 90%-ban magával van elfoglalva, még ha szép nő is, nem ér annyit. A szépség múlandó, és utána marad a szikkadt valóság. Nekem nőként ami egyedül fontos volt egy férfiban, azért csak múlt időben, mert már férjnél vagyok, hogy tanult ember legyen. Én is az vagyok, aki nem az, az nem tudja, hogy mi megküzdeni ilyen értelemben valamiért. Nekem ez az egy kritériumom volt mindig is, sajnálom, ha ezzel megbántok több embert, vagy elítél, de aki nem tanult, ahhoz van való.
2016. febr. 18. 11:52
 47/185 A kérdező kommentje:
140 leveles dolognál volt rólam fent 2 kép...
2016. febr. 18. 12:07
 48/185 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező én pl SZÁNDÉKOSAN HÁTRÁNYOS képpel ismerkedtem neten, először 3 társkeresőn 0 sikerrel (mondjuk ott még jobb minőségű képekkel), utána itt (nem annak indultak az itteni dolgaim, de végül ismerkedtem itt is)...

Szándékosan hátrányos képpel és mégis összejött, volt olyan akivel pl a távolság miatt nem jött össze...

Aki ismertek és látták a képet, mondták, hogy a valóságban 1000x jobban nézek ki...szóval nem tudom te mennyire nézel ki jól/rosszul és a képek ebből mit adnak át, de lehet a kép már csak kifogás, hogy "na végre itt az esély a lelépésre".

22F

2016. febr. 18. 12:15
 49/185 anonim ***** válasza:
70%
Küldd már el azt a két fotót nekem privátban kérdező, tényleg érdekel, hogy olyan ronda vagy-e, amilyennek lefested magad. Lehet, h nem is ez a baj.
2016. febr. 18. 12:38
 50/185 anonim ***** válasza:
70%

37,

ha te kiküldtél 140 egyedi levelet olyan nőknek, akiket nem ismersz, akkor te szupermen vagy. de szerintem ezt eddig is sejtetted...

2016. febr. 18. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!