Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik nem nagyon találtok normális pasit. Szerintetek megérdemlitek?

Figyelt kérdés

Én normális pasi vagyok. Rendes munkával és komoly kapcsolatot szerettem volna. Nem vagyok kövér, sem vékony, rendszeresen sportolok.

Mégis temérdek visszautasításban van részem. Ki nem találjátok mi miatt...: az arcom miatt. Mert nem vagyok jóképű. Vagy legalább magas... mert akkora gond nincs a pofázmányommal, nem vagyok ronda, ha 178 helyett 188 centi lennék, talán lehetett volna már komoly kapcsolatom.

Mikor elmondom a problémámat sokan azzal próbálnak meg nyugtatni, hogy örüljek neki, hogy nem kellettem ilyen felszínes nőknek, mert úgyse éreztem volna magam jól velük hosszútávon.

Viszont tegnap olvastam itt két(?) kérdést, amelyben lányok panaszkodtak, hogy nem találni normális pasit. Mert mindegyik igénytelen ill. csak szexet akar.

Megpróbáltam hát összemosni a két dolgot. És nagyon úgy fest, hogy megérdemlik a szerencsétlenkedést, mert ők vágynak többre, mint ami lehetséges. Az igénytelent gondolom úgy kell érteni, hogy én is igénytelennek számítok, amiért nem vagyok jóképű. Tehát valszeg nem a tisztálkodás, a sportolás és az ízléses öltözködés jelenti az igényességet, hanem a genetika.

2016. febr. 18. 07:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/185 anonim ***** válasza:
55%
Igen gondoltam, hogy ezt írod rá, de a helyzet az, hogy még bármi lehet, de ez a 2 variáció áll fent, bár az előzőt őszintén szólva esélyesebbnek látom. Van pont egy ugyanilyen ismerősöm akinek szintén soha nem volt senkije 28 éves, pedig korva rendes srác. Pesten dolgozik a NAVNÁL mint ügyvéd.
2016. febr. 19. 10:57
 112/185 A kérdező kommentje:

Az hogy rendes nem jelent semmit. Nem rendes pasikat keresnek, hanem jóképűeket.

A rendesség csak hab a tortán, ha van. Ha nincs akkor jó a cukormáz is.

2016. febr. 19. 11:14
 113/185 anonim ***** válasza:
18%
ha csak azon múlna a pártalálás hogy valaki rendes nem lenne ennyi szingli férfi hagyjuk már ezt az álszent dumát itt ! hogy jaj nem a külsőddel van a gond rossz a belsőd. akkor miért van a bunkó tirpák férfiaknak mindig nőjük?
2016. febr. 19. 11:23
 114/185 anonim ***** válasza:
55%
Hát én nőként mondom, hogy igenis soha nem kellettek nekem azok a nagy sármőr palik, akik minden nőnek kellenének komolyan mondom. Nekem a társam átlagos férfi,igaz magas, meg az is nagy neki, nálam ez a hab a tortán, de nem mondanám, hogy Alein Delon.Mégis imádom.
2016. febr. 19. 11:26
 115/185 anonim ***** válasza:
71%
Vegyünk egy celebet mert az jutot még az eszembe példaként. Akit mindenki ismer. Bereczki Zoltán. Nem helyes, SŐT CSÚNYÁNAK MONDHATÓ, de minden nő döglik érte olyan kisugárzása van. Nincs olyan nő aki nemet mondana neki azt gondolom. Uccsó voltam. Ezt a példát csak azért hoztam fel, mert igenis nem az a lényeg. És nem is belső elsőre! Először beindul-e a kémiai?Érez a nő és a férfi ellenállhatatlan oda vissza vágyat, hogy akarlak? Ha ez nincs meg lehetsz szép vagy csúnya vagy rendes vagy rendetlen nem lesz párod.
2016. febr. 19. 11:30
 116/185 anonim ***** válasza:
35%

előző!

ne híres emberrel gyere, hanem Jocóval az árúfeltöltővel !

2016. febr. 19. 11:34
 117/185 anonim ***** válasza:
16%
szívese megmutatom magam a facebookon neked te f*$$zfej gratulálok anyádéknak remek nőt neveltek belőled 71% os.....
2016. febr. 19. 11:35
 118/185 anonim ***** válasza:
55%
Gyerekek jól néznénk ki ha minden férfi jóképű meg minden csaj nagymellű meg jó nő lenne :D :D butaságok mennek is csak..
2016. febr. 19. 11:35
 119/185 anonim ***** válasza:
55%
és azt nem másolod be, hogy te mit írtál hoooozzziiiááárrrmmáánnnddddóó?
2016. febr. 19. 11:36
 120/185 A kérdező kommentje:

tényleg egy celebbel jöttél?

andy vajnának is biztos nagyon jó kisugárzása van. és timike nem a pénzéért van vele :)

jól van, ez az a szint, amiben én már nem akarok részt venni!

2016. febr. 19. 11:47
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!