Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Divat lett a sóherség a pasiknál? Kizáró ok, ha be akarok ülni vele valahova? Vagy ennek más lehetett a baja?

Figyelt kérdés

Nos, sorra olvasom, hogy a férfiak jobban örülnek, ha nem kell költeni a nőre (nem valami lovagias és megnyerő).

Nos, találkoztam egy pasival, aki szimpatikus is lett volna.sopánkodott, hogy neki nem akar összejönni a kapcsolat senkivel(pedig egészen jól nézett ki).

Nos, nem akart beülni sehová, pedig hűvös idő volt.Miután már vagy 300 métert legyalogoltunk keresztül kasul a városban, megkérdeztem, ugyan miért nem akar beülni sehová? azt mondta, őt az feszélyezi.Bár ezt azóta átgondoltam és felmerült bennem az a gyanú, hogy fél hogy a lányt meg kell hívni valamire.Gondolom, ha más naponta más és más lánnyal ül be valahova, akkor már sokba kerülne neki.Nos, én nem azért akartam beülni vele egy csendesebb helyre, mert feltétlenül vele akarom kifizettetni azt a nyomorult üdítőt.Meg tudom venni magamnak is, ha ez olyan rohadt nagy probléma, csak nem éppen kényelmes első randin úgy ismerkedni, hogy nem tudok rá figyelni igazán, nincs szemkontaktus szinte, mert az utat is figyelem, meg így csak sétálgatva nem olyan jó, sok minden elvonja a figyelmet.Nem találkoztunk többet.Most sopánkodhat, hogy ez sem jött össze.Komolyan már ez elijeszti a mai +férfiakat", hogy esetleg meg "kell" hívni egy kólára a lányt? Ha már így kezdi, mi lesz később?Terjedőben van ez a sóherség, vagy csak én vagyok szerencsétlen, hogy mostanában pont az ilyen gyökereket fogom ki?

2016. febr. 14. 18:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha felgma azt én sem szeretem. Kóstolgatás, vicces ugratás oké! Sőt!!! Élvezem hogy lecsaphatom a magas labdát. De a flegmaság nálam egyenlő a bunkósággal és azt gondolom, nem érdeklem. Én viszont nem akarok olyan társaságnak a tagja lenni, aki nem akar engem.
2016. febr. 14. 23:37
 12/20 anonim ***** válasza:
9-es: Ha ez nekem szólt, akkor mondom, hogy felajánlottam. Nem, akkor is kocsi!
2016. febr. 14. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Engem is feszélyezne, nem is nagyon járok ilyen helyekre más célból sem, holott megtehetném.
2016. febr. 15. 00:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy divat lett-e, de az első találkozón én szeretek fizetni, mivel én hívtam meg a nőt. Vagyis csak fizetnék, ha lenne nő, aki eljön velem XD
2016. febr. 15. 00:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Volt már. Csak picsogsz itt. Randi előtt kommunikálni kéne. Előre lebeszélni a programot, megismerni egy kicsit, stb. A te saját hibád az hogy elmész ilyen gyökerekkel, vallanád inkább be!
2016. febr. 15. 08:03
 16/20 anonim ***** válasza:

"úgyhogy nem érzem azt, hogy nekem bármit is fizetnem kéne nekik azért hogy legyen köztünk valami, és itt nem a pénz a lényeg, (nekem van bőven) hanem maga az elv, hogy milyen alapon várja el, hogy én bármit is fizessek neki, miért pont nekem kéne többet tenni azért ,hogy együtt legyünk. Ha már a nagy egyenlőséget hirdetik úton, útfélen, hát akkor én is egyenlő félként tekintem őket"

Annyira birom mikor nagy bőszen hangoztatják a férfiak az egynlőséget, bezzeg ha arról van szó hogy egy nő el akar érni valamit az életben, vagy karriert csinél akkor meg jön a feminizmus duma...Mindig azt a kártyát játszátok ki, ami épp kedvező számotokra. Ha meg kell hívni egy lányt 200 ft-os üdítőre akkor mit képzelnek a nők egyenlőség van, de amúgy meg minden nő emancip..nci, ugyebár...

A kérdésedre válaszolva meg azért mert te vagy a férfi. Írtad hogy nem tekinted őket ribinek, ergo nőként tekintesz rájuk női viselkedést vársz, akkor te meg vislekdj férfiként. Most itt tényleg nem a lehúzásról van szó, senki nem kérte hogy költs 100ezreket egy csajra, sőt aki ezt várja el, az nem is nő hanem egy rifke, meg egy kapcsolatban úgy fer ha közösen fizetnek dolgokat, vagy felváltva. De ha randira hívsz egy csajt ne halj már bele pár száz ft-ba...Kapkodom a fejem hogy ebben a mai hű de modern világban ez akkor nagy áldozat. Itt nem a pénzről van szó hanem egyfajta gesztusról. Te sem gondolod komolyan, hogy az illető lánynak ne lenne pénze megvenni azt a 2 decis colát ha annyira megkívánná...

2016. febr. 15. 10:12
 17/20 anonim ***** válasza:
ezt hogy flegma a 9-es kommentre értetted? 12-es nem neked írtam. Ha felajánlottad és mégsem akart menni akkor tényleg fura figura lehetett
2016. febr. 15. 12:19
 18/20 A kérdező kommentje:
A srácnak a másik ötlete az volt, hogy találkozhatnánk nála is (első randi).Nos, én első randin nem szívesen mennék idegen lakására, akár milyen szimpatikus is.Ezért gondoltam hogy jó lenne valami kényelmes helyre beülni beszélgetni, nem pedig 3 x végiggyalogolni a várost.
2016. febr. 15. 15:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Volt ilyen exem. Ez volt a heppje, hogy nem szeret beülni sehová, mert kihallgatják. Szemkontaktust is kerülte. Szerintem ez nem sóherség, csak antiszoc, nem kicsit. Nagy türelem kell az ilyenekhez. Sétálni imádnak, kettesben lenni. Meg igen, azt fogják felajánlani, hogy menjetek őhozzá, de nem azért, mert dugni akar egyből, hanem mert antiszoc és ott biztos terepen érzi magát. Én mondjuk felmentem hozzá, mert nem féltem tőle. Mellém sem mert ülni, nemhogy több. Jó sok idő volt, mire felengedett, pár évig együtt is voltunk.
2016. márc. 29. 15:15
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
19-re reagálva lehet, h tényleg csak antiszocok az ilyen pasik. Én mondjuk kezdtem ilyen antiszoc pasikkal, de soha nem lett jó vége, mert aki ennyire antiszoc, h kihallgatják meg ennyire nem mer társaságba menni, annak nagyfokú bizalmi (önbizalmi és más emberek iránti bizalomból fakadó is) problémája van. Jó példa erre egyik exem (bár tudnék mesélni, de ő volt a legextrémebb), aki mikor nem talált vlmit rögtön arra fogta, h vlki ellopta. Például a lakásunkból ellopták a teáscsészét a barátnőim. Azért jöttek fel kávézni, hogy ellopják!... Nem vicc!!! Nem engedett el a barátnőimmel sehova, még sétálni sem, mert "nem csinálhatok úgy, mint egy szingi ezután". Nem volt megtiltva, h tartson velünk, de nem akart, mert ő nem szereti a társaságot és nem bízik meg senkiben... Aztán a végén már a saját önbecsüléséből kifolyólag egyszer kezet is emelt rám, mert nem bírtam megérteni, h "az asszonynak otthon a helye, nem sétálgathat, strandolhat, kondizhat és kávézgathat mindenkivel, ha kedve szottyan". De már meg sem hívhatom hozzánk a barátnőket, mert megint ellopnak majd valamit. Az volt az uccsó, mikor látott miután kezet emelt rám és jól megtanultam, h ilyen zárkózott emberekkel, akik nem akarnak sehová sem meghívni meg sehová sem elmenni, mert az tuti, h mögötte alacsony önértékelés van. Ha azért, mert keveset keres, akkor azért, ha pedig antiszoc akkor azért.
2016. márc. 31. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!