Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok ti hogyan szeretit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok ti hogyan szeretitek ha egy férfi odamegy hozzátok ismerkedni? Mi színpatikus?

Figyelt kérdés
Nem vagyok híva annak hogy az utcán szólítsak le egy nőt, de ha nagyon megtetszik valaki akkor mit tegyek? Nem szeretnék búnkó és paraszt lenni. Ugye ilyenkor még nincs egy közös téma se amivel el lehetne kezdeni a dolgot. Normális válaszokat várnék.... 26/F
2016. febr. 11. 08:32
1 2
 11/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Őszintén szólva, még senkinek nem sikerült úgy odajönnie hozzám az utcán, hogy ne tartsam totál ijesztőnek vagy rámenősnek vagy fenyegetőnek, szóval szerintem ne az utcán menj oda :D
2016. febr. 11. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Jóképű vagy? ha igen, elég ennyi: Szia! Szeretnélek megismerni! Már a tied is a csaj. Átlagos vagy ,vagy előnytelen külsejű? Inkább ne is közeledj feléjük, teljesen mindegy mit mondasz, úgy is elutasítanak!
2016. febr. 28. 11:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan lány van, akik alig várják, hogy valaki úgy menjen oda hozzájuk, hogy tetszik neki az illető, legalábbis magamból kiindulva. 22 éves vagyok, és még soha nem volt ebben részem, pedig nagyon szerettem volna, ha valakinek megtetszek, és oda is mer jönni. De gondolom ehhez nem vagyok elég szép, vagy sugárzik belőlem az önbizalomhiány. :(
2016. febr. 28. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Én odamennék hozzád,de mivel nem vagyok jóképű, mint amilyenre te is és az összes nő vár a Földön, ezért elküldenél a p.csába, ha szerencsém van és ép jó napod lenne, akkor nem fújnál le paprika spray-vel,mint egy utolsó szatírt.
2016. febr. 28. 12:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves 22 éves lány. A szépség válltozó. Mindenkinek más jön be, ilyen ne mondjál magadra h nem vagy szép mert ez így szerintem nem igaz. Meg szerintem hiába szép valaki ha olyan természete és jelleme van h kiállhatatlan. Nekem személy szerint többet nyomnak alapban a belső értékek.
2016. febr. 28. 13:02
 16/17 A kérdező kommentje:
22 éves lány linkelj be képet és őszintén elmondom a véleményem neked rólad...
2016. febr. 28. 13:16
 17/17 anonim válasza:

Mi ez a hulyeseg a jokepusegrol? En szuper jokepu vagyok, romantikus, hosszu haj meg minden, atleta testalkat, IQ 140, humorom is jo, megis egy kezem meg tudom szamolni hany not sikerult felszednem az utcan vagy barhol. Tenyleg nem tudom mi kell nekik. Pedig mar elmultam 8. (Ez utobbi mondat a humorra volt pelda.)

Na talan itt kiderul...

2016. febr. 28. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!