Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhat párt ha igen hogyan egy kislányos arcú nagyon vékony 161 cm magas 31 éves férfi?
Unokabátyám 165 cm és már 100 nőn biztos túl van.
Hiába pontoztok le,ez az igazság.
A személyiségetek miatt nem kelletek senkinek.
Haverom 158 cm körül van,és neki is rengeteg nője volt már.
Nekem pl tetszik a gyerekes arc, meg az is, ha valaki vékony. Esetleg lehet ezdeni, és mégha attól sem leszel egy amerikai focista alkat, azért valami látszatja lesz. Szerintem sokkal jobb az a fajta anyagcsere, hogy bármennyit ehetsz, úgysem hízol el :) Nem is kell hízni, a háj az nem vonzó.
A magasság... én elég magas vagyok, szóval az nálam problémás lenne, bár ha valakinek nagyon jó személyisége van, nagyon jól összeillünk, el tudnék fogadni egy nálam alacsonyabb férfit is. Egyébként meg vannak alacsony lányok.
Szóval szerintem találhatsz párt, és ebben egy kellemes személyiség sokat segítene, ha már a külső az nem feltétlen a legszívtipróbb... és ha valaki a személyiséged miatt van veled, akkor sokkal tartósabb lehet a kapcsolat, mintha csak a külső miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!