Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz az, hogy tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az, hogy tök mindegy hogy túl kedves vagy vagy bunkó a nőkkel, akkor akarni fog tőled valamit ha jól nézel ki?

Figyelt kérdés
Ha jól nézel ki és bunkó vagy, akkor a nő azt fogja mondani magába, barátnőinek, hogy olyan helyes az a pasi, olyan magabiztos, kis szemtelen, tudja mit akar, lezser stb. ha meg túl kedves vagy akkor azt fogja mondani, hogy olyan helyes kis cuki, kis aranyosan kedves pasi.
2016. febr. 10. 09:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10. Tipikus barátzónás pasi vagyok. Kb. 30 nő barátnőm van. Csomószor hallom, hogy nagyon kevés az olyan pasi akit leírtál, Nyilván van pl.: a férjed, de ez nagyon kevés. Úgy gondolom neked nagyon szerencséd van!!
2016. febr. 10. 10:13
 12/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..

Utolsó oldalt olvasd el.

Kell még hozzáfűzni valamit? :D

2016. febr. 10. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
a nőknek 2 fajta pasi kell 1 aki barát (pincsi kutya) 2 akivel sexelnek ! túl kedves vagy a nőkkel az itt a gond legyél bunkó akkor nagyobb a siker
2016. febr. 10. 10:16
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Kisfiúk, az a baj, hogy keveritek a nőket a ri.bancokkal.

A kettő nem ugyanaz.

Nem kell minden után lihegve rohanni, amin magassarkú van, és csillog a ruhája. Az a kiskutya, még ha hangosan ugat, és gyömöszöli a lábad, akkor is csak pincsikutya marad.

Egy nő elvárja, hogy legyen neveltetésed, alapvető műveltséged, ne legyen veled ciki megjelenni a barátok és rokonok előtt, és az ágyban is többre legyél képes, mint az alapvető ösztönök kiélése.

Ha nincs csajod, az azért van, mert pont hogy te vagy bunkó: olvasd már végig, milyen lekezelő, alpári módon ítéled meg az összes nőt!

És még csúnya is vagy....

2016. febr. 10. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:

A legtöbb srác ott rontja el a lányokkal szembeni kapcsolatát, hogy túl sokat akar adni rövid idő alatt(főleg aki már régóta keresi a párját), és túl intenzív lesz az ismerkedés, nagyon gyorsan kifut.

Egy lány akkor lesz igazán szerelmes, ha elkalandoznak a gondolatai, ha nem mutatsz meg mindent magadból egyszerre, ha fel tudod kelteni az érdeklődését.....persze ugyanez igaz a másik nemre is.

A barát zónás pasik nagy része ott hibázik, hogy túl kedves akar lenni, felajánlja önzetlenül a segítségét, elnézi a másik fél stiklijeit, hagyja hogy kihasználják, mindezért azért, hogy a kiszemelt Nő közelében maradjon.

A mai világban az első randi után már az a normális ha órákig levelezel a partnerrel és egy nap alatt több dolgot tudsz meg róla mint másról 10 év alatt,és tepersz mint pék macskája a forró zsemléért...és itt el is rontod az egészet. Fokozatosan kell haladni előre, az elején tudatosan visszafogni és szépen lassan elvarázsolni a leányzót, lehet hogy ugyanannyit adsz 3 hét alatt mint más 1 nap alatt, de egészen máshogy tálalod az egészet. Fiatalon többször beleszaladtam abba a hibába, hogy egyszerre akartam mindent,aztán elkeseredésemben meghallgattam egy jóval tapasztaltabb férfi véleményét és próbáltam betartani a tanácsait.Bárkivel is randiztam az első 2 randi között mindig volt legalább 3 nap, és a 3.randi után szándékosan nem beszéltem meg következő időpontot, csak úgy búcsúztam el, hogy keressük egymást.....volt is jó pár lány akivel vége lett emiatt, mert nem érette a célzást. Lehet ezt bunkóságnak hívni, de szerintem nem az, mert egy egészséges kapcsolat kölcsönös érzelmeken alapul, és az egy h...ség, hogy kizárólag a férfinek kell tepernie a Nőért az elején....sőt pont ezzel lehet elrontani egy életre!!!

Volt olyan lány akivel később összefutva lázasan reklamált miért tűntem el, de eszébe sem jutott volna felhívni, vagy megkérdezni, hogy mikor látjuk egymást...."mert ez a pasi dolga".

Akinek tényleg számítasz, akinek tényleg fontos vagy, az fel fogja venni a telefont vagy rosszabb esetben ír egy üzenetet, de akkor is jelzi, hogy gondol a másikra....ha ez egyoldalú,akkor meg szart sem ér, nem érdemes energiát áldozni rá bármennyire is szeretnénk.

Ami a bunkóságot illeti.....van olyan srác aki tudatos,mesterkélt módon megpróbálja a kedvezményezett szerepet magára ölteni és tudatosan megtéveszti a másik felet, provokálja(felhívja magára a figyelmet), majd úgy tesz mintha nem érdekelné a válasz(pedig igen) és pont ezzel kelti fel a másik fél kíváncsiságát. A barát zónás srácoktól eltérően Ő nem akar adni, sokkal inkább kapni, és ezen kapcsolatoknál felborul a szerepkör, mondhatni a lány besétál a csapdába.

2016. febr. 10. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
#2 Az lehet, a lényeg, hogy én találtam ilyet, az már mások baja, hogy ők nem találnak :D
2016. febr. 10. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!