Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz az, hogy tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az, hogy tök mindegy hogy túl kedves vagy vagy bunkó a nőkkel, akkor akarni fog tőled valamit ha jól nézel ki?

Figyelt kérdés
Ha jól nézel ki és bunkó vagy, akkor a nő azt fogja mondani magába, barátnőinek, hogy olyan helyes az a pasi, olyan magabiztos, kis szemtelen, tudja mit akar, lezser stb. ha meg túl kedves vagy akkor azt fogja mondani, hogy olyan helyes kis cuki, kis aranyosan kedves pasi.
2016. febr. 10. 09:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Rám maximum az utóbbi igaz, de ha nyálas meg balf-sz módon kedves akkor még az se. Nem szeretem a bunkókat és a lúzereket sem, a kedves, aranyos és határozott férfiakat szeretem akik jól is néznek ki.
2016. febr. 10. 09:33
 2/16 A kérdező kommentje:

" a kedves, aranyos és határozott férfiakat szeretem akik jól is néznek ki."

Szerintem a férfiak kb. 30% ilyen. És az a probléma, hogy nők 80% ilyen pasit akar :)

2016. febr. 10. 09:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%ban igaz! ha 1 átlag srác bunkó műveletlen paraszt! ha 1 átlag srác kedves az uncsi meg nyálas....
2016. febr. 10. 09:44
 4/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy te egy nőt akarsz magad mellé, vagy egy guminőt, ami csak szexre alkalmas.

Mert lehet, hogy egy agyatlan, gyámoltalan nőnek ez bejön. Meg lehet, hogy egy agyatlan ribinél nem számít, mert legfeljebb egyet du.gtok, aztán többet sose látod.

De ha nőt akarsz, akkor jobban jársz, ha tudsz is viselkedni, és nem a nadrágodban hordod az eszedet, mert igen hamar azon kapod magad, hogy rádcsapta az ajtót.

Ha rendszeresen így jársz, nem jó helyen válogatsz.

Azzal meg ne vigasztaljátok már magatokat, hogy a jó pasik mind bunkók, mert ez sem igaz. Nagyon sok olyan pasi van, aki a külsejére is ad, és belsőre az az igazi rendes srác.

Hiába duzzogsz, hogy biztos egy tahó, és csak azért van olyan jó csaja, mert őt is csak a nagy izmok érdeklik, és felszínes ribi. Nagyon sokan vannak együtt évek óta, amihez kevés, ha jól néz ki valaki.

Viszont egyre többször veszem észre, hogy a csúnya srácok irigyek, felszínesek, és sablonosan gondolkodnak, ami nem vall nagy intelligenciára. Az előítéleteik alapján viszont nem sok jót gondolnak a nőkről, és sok bennük a rosszindulat. Ennek ellenére el vannak szállva, hogy ők milyen értékes belsővel rendelkeznek. (Legfeljebb egy oroszlán tekintené értékesnek a belsejüket.)

2016. febr. 10. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Pontosítanám a kérdésedet, ahogyan leírtad, az nem igaz. Így igaz:

"...tök mindegy hogy túl kedves vagy vagy bunkó a nőkkel, akkor akarni fog tőled valamit ha SZÁMÁRA jól nézel ki?"

Nem tetszhet mindenkinek mindenki, ezt el kell fogadni, és tiszteletben kell tartani.

2016. febr. 10. 09:50
 6/16 A kérdező kommentje:

"Nagyon sok olyan pasi van, aki a külsejére is ad, és belsőre az az igazi rendes srác."

Nagyon sok???????.......... Hát nem ezt hallom a nőktől.......

2016. febr. 10. 09:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki persze, hogy akarnak valamit tőled, ez a természetes. A nőknek evolúciós szempontból nyilván a jó gének kellenek, így szexuálisan vonzónak fog találni. A felsoroltakból én az utóbbi kategóriát képviselem, a kedveset, de ez a gyakorlatban inkább vakvágányra vezet, ahogy általában a szélsőségek is. Tehát a nők a kedvességem miatt már kissé gyámoltalannak tartanak, határozatlannak, férfiatlannak, emiatt nincs is kifejezetten sikerem, de szerintem egy bunkó, ordenáré személyre meg ugyancsak megorrolnának (legalábbis intelligensebb nők).
2016. febr. 10. 09:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Tudod, mi számít? Hogy meglegyen a két ember között az az összhang, amiből párkapcsolat lehet. Kívül-belül, mindenhogyan. Ehhez nem kell tökéletesnek vagy görög istennek lenni, csak passzolni valakihez.
2016. febr. 10. 09:57
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha megvan a jó külső, tök mindegy, hogy mekkora szеmét rоhadék a férfi, meg hogy hogyan babrált ki az előző nőivel, vagy másokkal mekkora gerinctelen sz@r alak, a nők akkor is vonzónak fogják találni, ha kiirt egy egész kontinenst. Általában kevésbé jó külsővel megáldott férfiaknál szoktak a csajok a hibákra utazni. Jó külsővel bármit megtehetsz a nőkkel, kedvedre ráncigálhatod, kihasználhatod, átverheted őket!
2016. febr. 10. 09:58
 10/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Ez azért lehet, mert te azokra a szinglikre hajtasz, akik most szakítottak a pasijukkal. Gondolom, nem fogják az egekig magasztalni. :D

Én meg a barátnőimmel beszélgetek, akik szintén párkapcsolatban vannak, és jól érzik magukat. Aki szingli, és volt egy pocsék randija, az is szokott olyanra panaszkodni, hogy lehet, hogy jól nézett ki a képen, de sajna élőben kiderült hogy egy oltári bunkó.

Férjem elsőre kevés embernek szimpatikus, én is megkaptam már párszor, hogy csak azért vagyok vele, mert bukok az izmos testére. Nem mondom, hogy nem tetszik meztelenül. :) De én tudom róla azt is, hogy milyen legbelül, és nem érdekel, más mit gondol.

Ismerek sok embert, már csak a munkám miatt is, és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem állja meg a helyét az a sztereotípia, hogy a helyes pasik bunkók mind, a csúnyák meg mind rendesek. Sőt egyre többször látom ennek a fordítottját itt a gyakorin is.

Olvasd csak el még egyszer, hogy mit írtam. ;)

Hátha te nem vagy buta, és másodszorra leesik.

:P

2016. febr. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!