Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk-lányok, ti hol ismerkedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok, ti hol ismerkedtek, hogy a lent vázolt problémával találkoztok állandóan?

Figyelt kérdés

Ugye, itt gyakorin folyamatosan azt látni a férfiak oldaláról, hogy nem találkozni normális nővel, most már az összes lány szőkített póthajú, csücsörítős-pucsítós, ribis, satöbbi, a lányok meg itt panaszkodnak, hogy csak az ilyeneket veszik észre, mindenki tudja, hogy miről beszélek.

Ezzel szemben én személy szerint egy ilyen lányt sem ismerek. Ma egyetemi előadáson pont a terem hátsó felében ültem, és a 200 diákból (ahol merész becslés alapján volt nagyjából 10 fiú) velem együtt volt nagyjából 5 lány, akiknek festett haja volt, mindenkinek teljesen normális, átlagos öltözéke volt, ha nem is az a farmer-póló kategória, hanem kicsit csinosabb, de messze a kihívó, ribis öltözéktől. Nyilván személyesen nem ismerem mindegyiküket, de van, akit igen, teljesen átlagos, kedves fiúk-lányok, facebook csoporton keresztül valamennyire rálátok a többiekre is, a teljes évfolyamon (átlag életkor szerintem olyan 22 körül) talán ha van 4-5 lány, akinek a fent részletezett sztereotipikus képei vannak, a többiek normálisan állnak a képmegosztásokkal, és amennyire láttam, sokaknak van párja is, tehát az is kamu, hogy csak a ribiket veszik észre a férfiak.

A kérdésem adott: ti hol ismerkedtek? Milyen körben forogtok, hogy folyton a fent említett problémába ütköztök? Őszintén kíváncsi vagyok, minden magas ló és anyámkínja nélkül. Mindkét nem esetében.

Kiegészítésként egy elméleti vitakérdés: szerintetek mit/min kellene változtatni (ami reális, tehát nem világméretű, hogy egy teljes nem mondjuk totál változtasson az általános hozzáállásán, inkább rátok, egyénekre vonatkoztatva- mint pl a Föld tisztán tartása esetében, hogy ezentúl szelektíven gyűjtöm a szemetet szinten, ahelyett, hogy eredménytelenül átkozzam a nagy földgázfelhasználó ipart), hogy ez a helyzet javuljon?

2016. febr. 9. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

én sem tudom, hol ismerkednek :D najó, valószínűleg annyi az egész oka, hogy alapvetően velük van a baj, csak egyszerűbb mást hibáztatni, mint ezt beismerni..

amúgy nagyon cuki vagy :) ez a kérdéskiegészítés (ne értsd félre, én is lány vagyok :D bár bi, szóval igazából félre is értheted, ha akarod :D)

egyébként pl a tartós szatyrok+ palackok használata már sokat jelentene...meg esetleg ha nem 10 millió tonna szórólapot nyomtatnának :D jaa igen, a szemetet pedig tök jó kreatív módokon fel lehet használni, és valami újat alkotni belőle :)

2016. febr. 9. 21:27
 12/18 A kérdező kommentje:

Egyébként mindenkinek köszönöm a választ :) Valamelyest megnyugtattok, hogy nem ennyire elterjedt ez a világnézet, és csak kétségbeesésükben túloznak itt sokan.

Mondjuk, nem vagyok érintett a kérsében, de azért ha véletlenül valamilyen baleset folytán mégis azzá válnék, eléggé elkeserítene, ha a való világ a gyk-nak megfelelően működne.

Attól még a kíváncsiságom él, hogy mégis, hol találkozik mindenki pénzéhes, felszínes ribizlivel, illetve agyhalott bunkóval, aki csak a szexre megy. Én élnék vajon burokban, hogy ez számomra újdonság?

2016. febr. 9. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom,tudom le leszek pontozva,mint mindig de legalább őszinte leszek és leírom a saját véleményem ide.

Nos kiemelném,hogy én is egyetemre járok, és bizony úgy van itt még durvábban,mint a való életben,hogy csak a legjóképűbb fiúknak van esélye a nőknél.

Miért írom?

Nos a mi karunkon 0 lány van,ezért másik karról vannak csak csajok de szoktuk látni őket stb.

Az esetek amiket leírok teljesen valósak.

Kezdjük ott,hogyha körbenézel kikkel vannak a csajok.A legnagyképűbb,izomagyakkal,akik azt mesélik nekik(ezt személyesen saját fülemmel hallottam),hogy az xy csajjal miket csináltak tegnap este,és mennyire berúgtak és az milyen vicces...

Aztán többször odamentem lányokhoz,kedvesen,udvariasan,tisztelettudóan hogy szívesen beszélgetnék velük,szimpatikusak stb.

Az egyik egy szót sem szólt,és faképnél hagyott.

A másik közölte legalább,hogy van barátja és ennyi.De a mondat után ő is faképnél hagyott.

Aztán mentem be egyetemre éppen egy nyári nap volt,és sétáltam befelé,már az egyetem előtt voltam,és szembe jött 4 csaj,amikor már éppen elmentek volna mellettem teljesen,akkor az egyik csaj ezt mondta a többieknek:

-Nézd már,megint itt van ez a nyomorék gyerek.És nevettek mindannyian persze,és igen rám értették,mivel más nem volt a közelben sem és rám is néztek.(Mindezt úgy,hogy előtte kb. nem is láttam őket soha még ott,és nem is ismertek egyáltalán).

Továbbá volt egy csaj,akinek segítség kellett egy tantárgyba,addig amíg segítettem neki,addig jó voltam és mosolygott meg kedvesnek tüntette fel magát,aztán amint vége lett egyből már mennie kellett.Utána másnap mikor jött szembe velem,még csak köszönni sem köszönt...

De volt olyan is,hogy egyik csajnak kellett egy könyv pdf-be,mert a facebookon közös csoportban látta,hogy nekem megvan,mert írtam valakinek.Rám írt,hogy küldjem már el neki,gondoltam rendben van.

Elküldtem neki,meg is köszönte,legalább ezt.

Aztán írtam neki,hogyha másban is kell segítség neki,akkor szívesen segítek. Erre már válasz sem érkezett tőle,és onnantól fogva soha többé nem is írt.

Igen,ezek mind egyetemi történetek, az egyetemi lányokról,így viselkednek...

A nagyképű kihaénnem gyerekekkel lógnak,mert milyen menők... A normálisabb srácok,köztük én is,meg még elég sokan,mi meg csak nézhetjük messziről őket és ennyi.

Még volt pár eset,hasonlók mikor odamentem hátha,de semmi.A legtöbb válaszolni is képtelen volt.

Ja és a kedvencem:

Van azért 1-2 ismerősöm,akiktől visszahallottam dolgokat,hogy miket gondolnak rólam mások,persze csak amikor nem vagyok ott.Ezt hallottam:

-milyen beképzelt,bunkó lehet

-tróger

Ezzel szemben mi vagyok:

-mindenkivel kedves,és segítőkész

-tisztességes

Min kellene változtatni?

Mondjuk hogy a nők ne csak kizárólag a külső és az arc alapján döntsenek,mert az genetika,adottság.

Hanem mondjuk a BELSŐ is számíthatna ugye,meg mondjuk meg kéne ismerni is a másikat,nem egyből lerondázni,meg hasonlók.Nos ennyi.

24/F

2016. febr. 9. 22:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, 0. kérdésem az lenne, melyik egyetem, melyik kara, mert azonnal átjelentkezek. :D (viccen kívül, légyszíves írd meg)

Mert aláírom, SOTE-n pl a lányoknak tényleg 80%-ra igaz amit írtál, de ez egy elég szűk és szigorúan szelektált merítés. Nézz el pl egy kevésbé színvonalas egyetemre (ne sértődjön meg senki, BGF, Metropoliatan főiskola), ahova könnyebb bekerülni, könnyebb bennmaradni. Na ott már a lányok 35%-ra igaz maximum. Én a BME-re műszaki karra járok, ahol nagyítóval kell keresni a lányokat, 20 jut egy 600-as évfolyamra, így valahol máshol kell körülnézzek. Elmegyek bulizni egy budapesti szórakozóhelyre, ott a lányok egy jelentős hányada nem is egyetemista (körükben még népszerübb a csücsörítés), akik meg igen, nem csak a SOTE-ról vannak. Felmegyek a Tinderre, hasonló a helyzet.

A kérdésben szereplő csücsörítős probléma amúgy szerintem inkább a mai 15-20 évesekre jellemző.

2016. febr. 9. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 20/F
2016. febr. 9. 23:50
 16/18 A kérdező kommentje:

14: ELTE, pszichológia.

Nálunk talán azért nem látom azt, amit a 13. leírt, mert az a helyzet, hogy itt inkább fordítottak a nemi arányok, ugyan akadnak fiúk, de kb 30:1 arányban, szóval jelentős a női többség. És azért elég normális emberekkel hozott össze eddig a sors, nem is találkoztam itt még kifejezetten kigyúrt, kőbunkó pasival. Vannak olyanok, akik persze, járnak sportolni, vagy éppen nagy csajozógépek, vannak olyanok is, akik esetleg kicsit jobb képűek az átlagnál, de nem mondhatnám, hogy ez a jellemző, vagy hogy körülöttük ott sündörögne a fél évfolyam. (A legnépszerűbb pasik szerény véleményem szerint speciel homokosak, de ezt nem tudhatom biztosra, szóval ezt csak nagyon halkan, és így zárójelben jegyzem meg.) A srácok nagy része is teljesen átlagos, normális, amennyire én tudom. Nagyon nem követem mindannyiuk párkapcsolati életét, de akivel egy kicsit is közelebbi az ismerettségünk (több gyakorlaton voltunk együtt, párszor prezentáltunk együtt, akármi), azok legtöbbjéről biztosan tudom, hogy van barátnője. Nem ritkán a karon belülről. És nem mondhatnám, hogy éppen olyan kiemelkedő szépségű, testű pasikról van szó. Vagy csak az én ízlésem fura. Ez is előfordulhat :D

2016. febr. 10. 09:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Én írtam a #2-es, és azokhoz kapcsolódó válaszokat. PPK-ról én is elég sok értelmes, kedves lányt ismerek, szóval így belegondolva helytállóak azok, amiket írsz, és érthető az értetlenséged. :)
2016. febr. 10. 17:04
 18/18 A kérdező kommentje:
A kar nevében is köszönöm :D
2016. febr. 11. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!