Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ennek a magyarázata?

Figyelt kérdés

Szakítás után vagyok.

Nagyon nehéz volt, nagyon rossz, nagyon fájdalmas.

Most NEM akarok párkapcsolatot, nem is lennék rá képes, gondolom, ezt is sugárzom.

És a férfiakat le se lehet vakarni rólam, akkor is, ha nem tudják, hogy most egyedülálló vagyok.

Miért?

Nem azért írom, hogy bunkó legyek, de megérzik, hogy egyedülálló vagy, vagy miért?

Annyira képtelen lennék kapcsolatra most, hogy hihetetlen, biztos, hogy egy darabig nem is akarok senkit.

Érzik, hogy szabad vagyok, vagy hogy van ez?

Nem sugározhatom, hogy "Szólíts meg!" mert nem akarom, hogy megszólítsanak, és mégis sokkal többen szólítanak meg, mint mikor még kapcsolatban voltam.

Miért lehet?

2016. febr. 9. 00:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bármikor, gyúúd
2016. febr. 9. 06:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert azáltal, hogy nem akarsz kapcsolatot, kikapcsolt benned a görcsös "jaj segítség, pasit akarok" ösztön, ezért a kisugárzásod beindítja a férfiak vadászösztönét. Ez így van jól. Vonzó, hogy érzik rajtad, hogy érted most küzdeni kell.
2016. febr. 9. 08:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Hülyeség mind a "kisugárzás", mind a "bevonzás".

Egyszerű tudatos torzítás. Ahogy előbb is írták, valószínűleg csak a te értékelésed más. A férfiak ugyanúgy próbálkoznak, mint előtte, csak te viszonyulsz most sokkal kritikusabban a közeledésükhöz. Előtte észre sem vetted vagy egy vállrándítással elintézted, most meg zavar.

2016. febr. 9. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Dejó neked, utolsó, hogy ilyen okos vagy és mindent tudsz! :)
2016. febr. 9. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
#14: nem tudok mindent, csak nem szeretem a homályos, semmitmondó félremagyarázásokat.
2016. febr. 9. 15:58
 16/19 anonim ***** válasza:

""Hülyeség mind a "kisugárzás", mind a "bevonzás" """

Végre bmeg, van valaki aki ugyanazt gondolja ezekről a baromásgokról, mint én.

2016. febr. 10. 07:47
 17/19 anonim ***** válasza:
karizmának is lehet nevezni, ne tagadjuk már ezeknek a szavaknak az értelmét
2016. febr. 10. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Van értelme a szavaknak, csak rosszul használják őket.

Valós, kifejezhető, egyszerű, kezelhető (és sokszor nagyon fontos) problémákat intéznek el annyival, hogy "nem volt meg a kémia", vagy hogy "megváltozott a kisugárzása", vagy hogy "mindig bevonzom az ilyeneket". És ez káros lehet. Metaforaként megállják a helyüket, de ha problémákat akarsz megoldani, csak félrevezetnek.

2016. febr. 10. 13:44
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as, Veled tényleg egyet tudok érteni. (én írtam a kisugárzásos szöveget. Látjátok milyen más, ha valaki ki tudja magát fejezni:)
2016. febr. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!