Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ennek a magyarázata?

Figyelt kérdés

Szakítás után vagyok.

Nagyon nehéz volt, nagyon rossz, nagyon fájdalmas.

Most NEM akarok párkapcsolatot, nem is lennék rá képes, gondolom, ezt is sugárzom.

És a férfiakat le se lehet vakarni rólam, akkor is, ha nem tudják, hogy most egyedülálló vagyok.

Miért?

Nem azért írom, hogy bunkó legyek, de megérzik, hogy egyedülálló vagy, vagy miért?

Annyira képtelen lennék kapcsolatra most, hogy hihetetlen, biztos, hogy egy darabig nem is akarok senkit.

Érzik, hogy szabad vagyok, vagy hogy van ez?

Nem sugározhatom, hogy "Szólíts meg!" mert nem akarom, hogy megszólítsanak, és mégis sokkal többen szólítanak meg, mint mikor még kapcsolatban voltam.

Miért lehet?

2016. febr. 9. 00:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Miaz hogy nem akarsz kapcsolatot? mi történt?
2016. febr. 9. 00:39
 2/19 A kérdező kommentje:

Megcsalt, nem is egyszer, nem is tagadta, amikor rájöttem, szerintem nem is érdekelte.

Nem bírnám ki, ha megint ez lenne, komolyan!

Akkor inkább ne legyen senki!

Szomorú vagyok, na! :((((

Ennyi!

2016. febr. 9. 00:43
 3/19 anonim ***** válasza:

A gondolkodásod nagyon helyes,bravó!

Respekt érte,hogy nem akarsz egyből másik kapcsolatba ugrani.:)

Csak akkor tedd,ha lelkileg felépültél az előzőből.

Mi történt egyébként,ha szabad kérdeznem?

2016. febr. 9. 00:44
 4/19 anonim ***** válasza:
Mindig az ellenkezőjét vonzod be a dolgoknak amikra gondolsz :D
2016. febr. 9. 00:50
 5/19 anonim ***** válasza:

"Respekt érte,hogy nem akarsz egyből másik kapcsolatba ugrani.:) "

Látom nem ismered a nőket:) Meg a férfiakat se.

Megmondom, mit éreznek rajtad a férfiak. Azt, hogy magad alatt vagy, és az összes nő iylen állapotban rendkívül manipulálható. Tudod miből is látszik? Abból, hogy most TÜNT FEL hogy mennyi FÉRFI érdeklődik felőled. Korábban is érdeklődtek, csak számodra a 90%-uk potenciális hüyleygerek volt, és fel sem tünt.

Illetve éppen ezért, nagyjábol az szokott leni, hogy 1 hónapon belül már össze is gabalyodsz minimum szexuálisan egy hapsival.

Majd ird meg, hogy igy lett e. :)

2016. febr. 9. 02:56
 6/19 anonim ***** válasza:

#5 köszönöm a kioktatást, lehet később írok privit ,ha tanácsra lenne szükségem.:)

Kicsit irigyellek az eszed,és a meglátásaid miatt!

Természetesen egy lelki válságban lévő ember könnyebben manipulálható, de nem mindenkit lehet "befűzni".

Szakítás után nem minden nő baxik fűvel-fával, ha kell,ha nem.

2016. febr. 9. 03:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Ja #5 nem mondasz hülyeséget,csak kissé szűklátókörű vagy.
2016. febr. 9. 03:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Na persze, ugyis ossze jossz az elsovel aki kicsit is tetszik.
2016. febr. 9. 05:05
 9/19 anonim ***** válasza:

"... de nem mindenkit lehet "befűzni".

Szakítás után nem minden nő baxik fűvel-fával, ha kell,ha nem."

Nyilván, nem mindenki tud minen esetben bárkit befüzni.

Szóval egy csinos lány bármennyire is legyen maga alatt, nem fog összefeküdni egy 40 éves hoboval.

Ám a lényeg csak annyi, hogy ebben az állapotban hajlamos 2 szintel is lejjebb adni, úgy, hogy fel sem tünik neki. Aztán mire észhez tér, persze ismét "kapcsolatra alkalmas" lesz, ami kábé annyit jelent, hogy kapcsalatra alkalmas lesz azokkal a férfiakkal, akik megütik a nívót. A többi pedig megint fel sem fog tünni neki. Szóval visszaáll a világ rendje.

Nyugodtan kérdezz pajtás, tudom hogy progresszivként nehéz véleményt nyilvánítani bármiről :)

2016. febr. 9. 05:20
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen,óriási súllyal nyomja a vállam,a gondolkodásom ez a név,ha valami nem lenne világos,azonnal megkereslek,köszönöm a lehetőséget haver:)
2016. febr. 9. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!