Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#23 Én jót mosolyogtam rajta, szóval nyomtam egy zöldet. Először nem esett le a "nem napon barnult". :D
Lány vagyok, szóval véleményt nem mondok, de mindenképp elismerésem, mert látszik benne a munka, mivel az ilyen testet nem az Isten adja.
van aki érti ebben a logikát?
a kérdező egy twitter-es nő képeit rakta fel ide, szóval nem ő van a képeken ami eleve szabály ellenes.
erre belinkelem ide képeket a nőről, ami gondolom nem tetszett a kérdezőnek, hogy "lebukott" és jelentgette a válaszomat, amit aztán töröltek.
de érdekes a kérdést nem törölték, holott a 2. képen a nő arca kivehető, és ez szabályellenes,
nem mintha annyira érdekelne, mert k.vára leszarom csak a logikát nem értem ebben, hogy amit én belinkeltem ugyan azokat a képeket amik a kérdésben vannak törlik, de ezek szerint a kérdező nyugodtan kirakhatja mert rá nem vonatkoznak a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!