Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/28 anonim válasza:
Nem igazán jön be... Sőt nagyon nem, de objektíven persze tök jó, de nem nekem.
12/28 anonim válasza:
Jó vállas, túl széles a válla. Uh, meg a karjai. Majdnem vastagabb, mint enyém. Sok, túl sok.
13/28 anonim válasza:
Kajakozol?Én azért fosnék hogy agyonversz ha elfelejtem a házassági évfordulót...
14/28 anonim válasza:
nekem tetszik, jó izmos vagy.
De ez a kép röhej kategória. mondd, hogy nem komoly...
Légyszi csinálj másikat.
15/28 anonim válasza:
Nekem ez már nem tetszik,túl izmos.Szerintem ez már túl tesz a nőies kategórián.
16/28 anonim válasza:
Most komolyan, az üvegre miért nem ragasztottál még egy matricát? Azzal lett volna teljes az összhatás.
19/28 anonim válasza:
mit sportolsz?
rendesen majdnem olyan bicepszed van mint nekem :D
20/28 anonim válasza:
A képen levő nő WWE díva volt, szóval nem egy átlagnő. Ha egy átlagcsaj elkezdi megközelíteni, az jó, az ilyesmi alak bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!