Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen célzattal van a legtöbb ember netes társkeresőn?
1. Pártalálás
2. Szexpartner keresése
3. Egyéjszakás kaland
4. Szimpla barátok keresése
Férfiaknál: Végképp elkeseredett és/vagy dugni akar.
Nőknél: Egónövelés vagy szőke herceg kutatása.
nőknél unalomból, ego gyűjtésből, és 1%-uknál társkeresési célzattal (de azok nem túl szépek már)
férfiaknál meg utolsó reményként
Én kiváncsiságból voltam fent. De a pasik töbsé egy idióta ,ugyhogy sokan ne csodálkozzanak hogy nem írnak vissza. Gondolom a nők töbsége se külömb.
Én pl válaszoltam mindenkinek,aki nem tetszett meg megírtam nekik,de nem igazán bírták felfogni és még én voltam a ku.va.
-társkeresés
-szexpartner keresés
-barátok keresése
-nincs élete és ezzel szórakozik
Szerintem nagyjából ezek a lehetőségek vannak. Én minden esetre arra használtam amire leginkább való, társkeresésre, ahogy a férjem is. Így ismerkedtünk meg.:)
Amiket eddig itt olvastam tőletek, még jó, hogy nem regisztráltam soha ilyen helyekre, úgyhogy közvetett tapasztalatokat írnék pár sorban.
— A férfiak 98%-a farokmutogató maszturbátor. Nekik elég néhány bikinis fotó, és már verik is. Első kérdésük rögtön a szexszel kapcsolatos, valamint a nők intim testrészéről követelnek agresszívan képeket. Felejtős kategória, naponta több tucat nőnél tesznek próbát. Egy értelmes mondatot nem tudnak írni, és az összetett mondatok olvasása komoly fejtörést okoz nekik.
— A férfiak 1%-a leskelődik, kíváncsiskodik, kamuregisztrál, trollkodik stb.
— A férfiak 1%-a gondolja komolyan a társkeresést. Személyre szabottan a számukra szimpatikus nőknek írnak levelet, bemutatkozva, udvariasan, kulturált formában stb. A levelük azonban elvész a trollok, farokverők, beszólogatók tömegének üzenetei között.
— A nők 98%-a a társkereső oldal legjobb 10-12 hapsijából kiválaszt 2-3-at, és róluk ábrándoznak hónapokon/éveken át. Felesleges levelet írni nekik, ők lényegében foglaltnak tekinthetőek. Gazdag, jóképű, magasan emancipált férfi után sóvárognak. Szintén felejtős kategória!
— A nők 1%-a leskelődik, kíváncsiskodik, kamuregisztrál, trollkodik stb.
— A nők 1%-a gondolja komolyan a társkeresést. Személyre szabottan a számukra szimpatikus férfiaknak írnak levelet, érdeklődnek, írnak magukról, aránylag korrekt elvárásaik vannak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!