Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire oké, hogy az első randin megkérdezik, hogy mennyire tudok főzni?
Figyelt kérdés
nem furcsa kicsit?2016. febr. 8. 10:48
11/15 anonim válasza:
- kislányom, oszt aztán főzni tudol-e?
- NEM!
- osztán baszni meg tudsz-e?
- IGEN!
- fel vagy véve!
12/15 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi fura, ha nem azért kérdezi, mert úgy gondolja, a jövőben miután összeköltözök, munka mellett te viszel mindent a háztartásban, a főzést is beleértve:)
Nekem nem rémlik, hogy kérdezték volna tőlem. Akinek főztem, főzök a mai napig is, az pár héten belül meg is tapasztalta, hogy tudok.
Nem biztos, hogy van valami emögött, lehet szimplán csak kíváncsi a srác.
13/15 Sunshinedoll válasza:
Gáz. Kérdezd meg tőle, tud-e neked házat építeni, mint az igazi férfiak :D
14/15 anonim válasza:
Hát...ezzel az erővel te is megkérdezhetnéd a delikvenstől hogy mennyire tudsz jól nyalni? Vagy milyen vastag a bukszád?
15/15 A kérdező kommentje:
nekem azért kicsit fura.
2016. febr. 9. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!