Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg bevezetnék a szingliadót, akkor a lányok jobb hiján akár belemennének előnytelen külsejű pasival is kapcsolatba?
Dehogy jönnék össze akkor se bárkivel :D Annyira magas úgyse lenne, hogy ne tudjam fizetni. És ja, inkább alibikapcsolat valami haverral, de nem lehetne köztünk semmi testiség se. Elvégre neki is fizetnie kéne ha szingli lenne.
De amúgy meg van egy tökéletes barátom, szóval nem kellene ilyesmikkel foglalkoznom.
Annyira imádom ezt a hisztit. A csúnya fiúk épp úgy nem a csúnya lányokat akarják mint a csúnya vagy normál lányok se a csúnya fiút.
Mert te tuti megcsókolnád mondjuk őt: [link]
És boldog párkapcsolatban élnél vele mint csúnya fiú ugye?
A kérdésedre válaszolva: Nem. Csak ezért nem jönnék össze egy idegennel. Ahogy előttem is írták egy haverral bútoroznék össze ha nem lenne párom.
""Én nem örülnék neki, ha egy lány csak érdekből lenne velem.""
Ilyent is csak egy gyermeteg ember tud mondani :) Van egy rossz hírem, ha "nagy leszel" rá fogsz jönni, hogy ha egy nő számára már nem füzödik érdek ahhoz, hogy veled legyen, akkor igen hamar le fog lépni.
Illetve szingliadó meg nem lesz. Csak a baliberális ellenzék ijesztgeti ezzel a saját agymosott szavazóit.
Nem lesz ilyesmi. Igencsak komoly diszkrimináció lenne azt megadóztatni akinek nincs párja.
Amúgy szerintem a normális emberek nem mennének bele emiatt olyan személlyel kapcsolatba, aki nem jön be nekik. Esetleg egy baráttal, vagy olyannal aki közel áll hozzájuk, de semmiképp se egy vad idegennel, aki még plusz ellenszenves is.
Engem régóta nem érint a dolog, de akkor sem mennék bele kapcsolatba egy akárkivel, ha szingli lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!