Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit fog választani egy nő inkább egy helyes pasit rossz
bensővel vagy egy rossz külsejű pasit akinek jó a
bensője?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki helyes de nem okos, nem lehet úgy elbeszélgetni vele, nem kedves, önző stb
Van egy kevésbé helyes, átlagos vagy alatti pasi, akivel nagyon jól el lehet beszélgetni, nagyon okos, közös hullámhossz megvan.
Nyilván olyannal fog lenni a lány, akiben mindkettő megvan, de ha ezt a két végletet nézzük akkor melyik lesz inkább a nyerő a nőknél.
Férfiként mondom, hogy ez az ál-önmarcangolás tényleg szánalmas.
Nem tudom elképzelni azt a perverz lányregényt, hogy ennek nyomán bármilyen nő is felfedezzen magának. Te miért tudsz?
2016. febr. 7. 19:05
12/24 anonim válasza:
:D Jeeeeee!
2016. febr. 7. 19:07
13/24 anonim válasza:
Az 1-est választják, a jó külső mimdent felül ír a nők szemében, amit itt írnak,hogy nekik fontosabb az összhang, meg, hogy ne legyen buta, önző stb, az teljesen más, mint ami a valóságban történik.
2016. febr. 7. 19:11
14/24 anonim válasza:
Én a második lehetőséget választanám. Egy rossz külsejű srácot, akivel jól érzem magam, egy hullámhosszon vagyunk, okos, kedves, megbízható, jól el lehet beszélgetni meg minden. :-)
2016. febr. 7. 19:16
15/24 anonim válasza:
11: Tisztában vagyok vele, hogy amiket ide leírok egy cseppet sem visznek közelebb ahhoz, hogy barátnőm legyen. Viszont távolabb sem, hiszen az én külsőmmel lehetetlen olyan lányt találni, akinek legalább egy kicsit is bejönnék. Sajnos alacsony vagyok és ocsmány.
2016. febr. 7. 19:17
16/24 anonim válasza:
bal-bla-bla lehetetlen. Én is alacsony vagyok és tudom, hogy gáz, de ha holnap elhagyna a barátnőm, nem kezdeném el bemesélni magamnak, hogy egyáltalán nem lesz többé nőm. Van sok egyebem, nem hagyom el magam ÉS igenis lesz nőm!
2016. febr. 7. 19:21
17/24 anonim válasza:
Pedig 11-nek igaza van. Ketten, hárman írtuk, hogy a másodikat választanánk.
A többi meg férfi....Akik olyan hiper érzékenyek, hogy még a fejembe is belelátnak és tudni vélik mit választok. Kár, hogy ezt élőben nem tudjátok, buszon, utcán, meg ilyenek. :)
2016. febr. 7. 19:23
18/24 anonim válasza:
Na mindegy, én azt választom, hogy elmegyek egy fél óra múlva fürdeni, van még egy sütim, azt megeszem, aztán xboxozok egyet, majd keresek valami nézhető műsort a tv-ben. :)
2016. febr. 7. 19:36
19/24 anonim válasza:
Ilyen kérdésre úgyse válaszol őszintén egy nő sem.
2016. febr. 7. 19:38
20/24 anonim válasza:
Úgy ahogy írod, nem válaszolnak őszintén. Azt írják,ami jó fényt vet rájuk. Én is írhatnám,hogy nekem jó lenne egy kövér csaj is, csak a belső számít, de mégsem írom, mert nem így van. Átlagos testalkatú csaj lenne jó jó belsővel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!