Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire jó ötlet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire jó ötlet vagy ciki ez a bemutatkozó szöveg egy társkeresőn; mit érdemes át fogalmazni rajta?

Figyelt kérdés

Szia, Gábor vagyok Pápa(város) mellöl; 183cm magas és kb 90 kg komoly kapcsolatra vágyó srác. Szüleim és a vasárnap esti kicsit romantikus családi filmek az RTL klubbon családias, gondoskodó és szerető, picit romantikus srácnak neveltek. ha szeretetre, megértő, gondoskodó társra vágysz; én itt vagyok. Ám viszont nem vagyok az a határozott férfias jellem tehát amolyan macsós alfahím.. Inkább egy picit csendesebb, de romantikusabb, humorosabb. Van autóm, itt a faluban egy gyárban dolgozom. Szeretek kerékpározni, görkorizni, kertészkedni, kirándulni, a Balcsira lejárkálni. Házias vagyok, bár a főzésért nem rajongok. Filmeket ritkán nézek, egyedül nem jó. főleg horror filmnél nincs aki mögé elbújjak

Túl nagy elvárásom nincs a lányokkal szemben, csak annyi, hogy ápolt legyél, és ne nagyon molett

~70kg feletti. Ha van gyermeked nem gond,- tesvéreimnek is vannak lúrkói, sokat vannak nálunk, tehát

nem idegen számomra.

Előnyös: ha te is humoros vagy, vidám, szeretsz fitnesz labdán ülni és nem félsz a lufitól;P ha imádod ha

szeretnek és nem szidsz le ha egy nap 2nél többször hozzád bújok és át ölellek ésvagy meg

csiklandozlak-kényeztetlek.

2016. febr. 7. 10:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Sokat morfondírozok rajta, de így tényleg felesleges erőltetnem ezt a társkeresést. Ha már elöször elrontom a beutatkozó szöveget (az okés még hogy néhányan segítetek átfogalmazni) de egy párkapcsolatban már nem lesz segítégem, és ha ott elbalfszkodom, akkor az valszeg tönkre megy.. Persze igen, jó volna egy társ, akivel öszzebújhatok, szerethetem- lökött srácként amennyire tudom, a tenyeremen hozdozgatom, hű maradnék hozzá. De így valószínűleg csak szenvedne mellettem szerencsétlen leány:/

Amugy mindenkinek ment a zöld kezecske;)

2016. febr. 7. 13:18
 22/23 Költőnő? ***** válasza:
Ha esélyt sem adsz és meg sem próbálod...
2016. febr. 7. 13:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért kellene a bemutatkozó szövegben is önmagadat adni,a hibákkal együtt,hogy egy olyan lány mozduljon rá akinek tényleg te kellesz és nem az a fiú aki segítséggel tudnál lenni.
2016. febr. 7. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!