Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jó ötlet vagy ciki ez a bemutatkozó szöveg egy társkeresőn; mit érdemes át fogalmazni rajta?
Szia, Gábor vagyok Pápa(város) mellöl; 183cm magas és kb 90 kg komoly kapcsolatra vágyó srác. Szüleim és a vasárnap esti kicsit romantikus családi filmek az RTL klubbon családias, gondoskodó és szerető, picit romantikus srácnak neveltek. ha szeretetre, megértő, gondoskodó társra vágysz; én itt vagyok. Ám viszont nem vagyok az a határozott férfias jellem tehát amolyan macsós alfahím.. Inkább egy picit csendesebb, de romantikusabb, humorosabb. Van autóm, itt a faluban egy gyárban dolgozom. Szeretek kerékpározni, görkorizni, kertészkedni, kirándulni, a Balcsira lejárkálni. Házias vagyok, bár a főzésért nem rajongok. Filmeket ritkán nézek, egyedül nem jó. főleg horror filmnél nincs aki mögé elbújjak
Túl nagy elvárásom nincs a lányokkal szemben, csak annyi, hogy ápolt legyél, és ne nagyon molett
~70kg feletti. Ha van gyermeked nem gond,- tesvéreimnek is vannak lúrkói, sokat vannak nálunk, tehát
nem idegen számomra.
Előnyös: ha te is humoros vagy, vidám, szeretsz fitnesz labdán ülni és nem félsz a lufitól;P ha imádod ha
szeretnek és nem szidsz le ha egy nap 2nél többször hozzád bújok és át ölellek ésvagy meg
csiklandozlak-kényeztetlek.
Te vagy az az őrült perverz akinek a fitness labda a fetishe?
Minden sorod hatalmas red flag, ami üzeni, hogy MENEKÜLJ!!!
Ha valaki külső segítséget igénybe véve ír egy "túl jó" bemutatkozó levelet azzal megtéveszti a lányokat,nőket.
A levélben benne kellene,hogy legyen az ember maga,ha mások mondják meg,hogy mit írjon bele az megtévesztő lehet.
Vannak olyan lányok akik pont ilyen srácot keresnek,hülyeség nem is próbálkozni a megtalálásukkal.Néhányan túl kritikusok voltak veled.
Te egy bizonyos nőtípust keresel és akik durva kritikával illettek téged egészen más típusú nők.
Fontos,hogy a levélben olyannak mutasd magad amilyen valójában vagy.Így kevesebben fognak válaszolni,de náluk reális esélyed lesz a kapcsolatra.:)
A bemutatkozó szöveg nálam fontosabb, mint a kép.
A férjem is így kezdte. Pocsék fotók, jó szöveg. :)
Nem fotogén, nem lehet mindenki az.
Kérdező: akkor most mielőtt sírni kezdesz, esetleg ülj le, és szállj magadba.
Mi azt, amit a többség kritizált a levélben, mi az ami sugárzik belőle (belőled!), és miért nem találnak meg a normális nők.
Mert a társkereső egy dolog, de gondolom azért még szeretnél társat. És ezek élőben is pont ilyen ciki dolgok lennének, mint egy levében.
Nem duzzogni kell, hanem elgondolkodni. A többség nem akar itt rosszat neked, elég sokan hasonlókat gondoltunk. Erre besértődsz, ahelyett, hogy átgondolnád.
Persze, tudom. Erről is a galád nők tehetnek, hogy egy érzékeny srác nem lehet önmaga. Meg a nők maguk se tudják, mit akarnak. Meg a nőknek csak a szemét macsók kellenek. Meg a nőknek csak a vonzó srácok kellenek. Meg a nőknek csak a pénz kell.
Gyerünk, hol vannak ilyenkor a rinyagépek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!