Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nálatok általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok általában hány férfi próbálkozik egy héten, vagy egy hónapban?

Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 15:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%

10#

Azokat nem tartja számon szerintem. :D

2016. febr. 6. 16:35
 12/28 anonim ***** válasza:
91%

Félévente 1.

20N

2016. febr. 6. 16:41
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Na ugye, hogy naponta akár több, puncira éhes kan is szerencsét próbál a nőknél. Hát nem erről szoktam beszélni, hogy minek beállni a sorba a csajoknál, ha a normálisabbjait is egyazon halmazba veszik a primitív taplókkal? Úgyhogy még egy apró ok, hogy ne szólítsak le soha senkit. :D
2016. febr. 6. 16:44
 14/28 anonim ***** válasza:

Talan nem kene altalanositani? Ennyi erovel az osszes lany egy rbanc aki egy heten lefekszik 22 fiuval

Mar vilagos, hogy miert nem az eszeddel dolgozol

2016. febr. 6. 16:45
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

miért lettem lepontozva???

Mert normálisan válaszoltam?

Ja és kérdező nem kell nekem üzit írnod, hogy ribi vagyok!! 1 férfi van, volt az életemben.

És ez van!!! a férfiak többsége sajnos ilyen. Fütyülgetnek a nők után, és trágárságokat kiabálva vigyorognak. Nem egyszer volt rá példa!!!

2-es voltam

2016. febr. 6. 16:46
 16/28 A kérdező kommentje:
Én nem írtam senkinek semmit, a válaszolók között keresd inkább a tettest...
2016. febr. 6. 16:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

#9:

1. Persze, hogy nem kötelező vendéglátásban dolgozni, ahogy másban sem. Éhen is szabad ám halni. ;)

2. Ebben igazad van, a szépség/rondaság valóban lényegtelen ebből a szempontból... nő=p.n@, kész.

Zárójelben: vevőszolgálatosként, eladóként, irodai asszisztensként, és egy rövid ideig területi képviselőként dolgoztam. Mindenhol találkoztam ilyennel... és nem csak a munkám során, hanem alapból, egy sima hétköznapon is. Nem azért, mert világszépe vagyok, hanem mert nő vagyok.

Bocsi, látom, hogy elkanyarítottam a témát, a kérdező nyilván nem a t.apló b.armokra gondolt. Csak úgy lehurrogtátok a 2-es válaszolót, mintha Titeket sértett volna meg. Viszont ha nem a b.aromarcúak közé tartoztok, akkor nem értem, miért vettétek így magatokra.

#10 Talán 1-2... de nekem hiába dicséri egy férfi a szemeimet, ha közben a testemet bámulja... legyen napi egy. Max.

2016. febr. 6. 17:08
 18/28 anonim ***** válasza:

Itthon kb. senki, max néhányan megraknának, de azt nem számolom.

21N

2016. febr. 6. 17:12
 19/28 anonim ***** válasza:

Egyszer sem történt még ilyen eset.

21/L

2016. febr. 6. 17:18
 20/28 Költőnő? ***** válasza:
havonta, kéthavonta, háromhavonta, félévente. Változó. Viszonylag szűk körben mozgok.
2016. febr. 6. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!