Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti lányok, sosem érzitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lányok, sosem érzitek, hogy lemaradtok valamiről?

Figyelt kérdés

amikor nem valaszoltok, vagy nem adtok esélyt egy pasinak.

Én ha bármikor valami egyértelmű lépést teszek a egy lányért, mindig azt mondom, hogy inkább bánjam meg, amit tettem, minthogy sose legyen vigasz arra, akit nem tettem meg. Megteszem, nincs eredmény, és? Bátor voltam, nem lehet lelkifurdalásom.

Viszont én nem erzem, hogy ez a lányoknál meglenne

2016. febr. 6. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te sem a belső alapján szólítasz meg lányokat, hanem amelyik külsőre tetszik. Neked miért szabad így szortírozni, ha egy nőnek nem?
2016. febr. 6. 16:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Ember, jöjj már rá, hogy 2 különböző dolog, amit a nők mondanak és amit akarnak.

Azt mondják: "A belső fogjon meg."

Azt jelenti: "Ha a külső már megfogott, az első benyomások alapján bejött, akkor megnézem a belsőt."

2016. febr. 6. 16:14
 13/16 A kérdező kommentje:

"Gondolom te sem a belső alapján szólítasz meg lányokat, hanem amelyik külsőre tetszik. Neked miért szabad így szortírozni, ha egy nőnek nem?"

1, mert egyrészt csak 50%-ot szórok ki, nem 95%-öt,

2, hamár valaki megteszi felém a lépést, azt nem sz...rom le BÁRMILYEN IS LEGYEN, hanem legalább elgondolkodok rajta, és adok választ.

2016. febr. 6. 16:19
 14/16 A kérdező kommentje:

még valami: a maradék 50%-re nem úgy kell érteni, hogy abból bármelyiket feleségül venném.

Úgy értem, hogy ADNÉK esélyt magunknak! Nem félredobom, mint ti, hogy "áh nem jön be külsőre, akkor nincs értelme, időpazarlás, le se szarom"

2016. febr. 6. 16:38
 15/16 anonim ***** válasza:
De te most kiszelektálod a lányok 50%-át, a maradék 50% esélyt sem kap. Az esélyes 50% meg csak abból válogathat, aki kezdeményez náluk. Szóval még ha 95%-ot ki is szórnak (imádom az ilyen statisztikákat...), akkor is csak azok közül válogatnak, aki bepróbálkoztak, nem az összes férfi közül, mert ők meg elvégezték maguknak az "előválogatást".
2016. febr. 6. 16:44
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. Sose jövök rá, miről maradtam le, nekem meg ilyeneken nincs időm aggódni, hogy mi lett volna ha annak a srácnak aki a facebookon tök véletlen írt, mégiscsak válaszolok.
2016. febr. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!