Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti lányok, sosem érzitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lányok, sosem érzitek, hogy lemaradtok valamiről?

Figyelt kérdés

amikor nem valaszoltok, vagy nem adtok esélyt egy pasinak.

Én ha bármikor valami egyértelmű lépést teszek a egy lányért, mindig azt mondom, hogy inkább bánjam meg, amit tettem, minthogy sose legyen vigasz arra, akit nem tettem meg. Megteszem, nincs eredmény, és? Bátor voltam, nem lehet lelkifurdalásom.

Viszont én nem erzem, hogy ez a lányoknál meglenne

2016. febr. 6. 14:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor adtam esélyt olyanoknak is, akiknél már az elején sejtettem, hogy nem lesz semmi értelme.

Ha újra kezdeném, jobban hallgatnék ezekre a megérzésekre. Csak az időmet raboltam, na meg a másik idejét is.

2016. febr. 6. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Minek válaszoljak olyannak, aki külsőre nem jön be? Szánalomból nem fogok irogatni mással, csak, hogy neki jó legyen.

2. A válaszadás nem kötelező.

3. Miért maradnék le valamiről? Csak mert nem válaszolok?

2016. febr. 6. 14:33
 3/16 anonim ***** válasza:
De, én is így vagyok ezzel mint ahogyan te is :)
2016. febr. 6. 14:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

megismerni vadidegen embereket nem ilyen patikai dolog, hogy esélyeket osztogatok meg besorolom, ki micsoda. kár, hogy elterjedt ez a gondolkodás, legalábbis itt a fórumon, mert aki magába néz, az nem látja ilyen tisztán a klisék határait.

a válaszom pedig az, hogy aki felkelti az érdeklődésem (és örülnék, ha nem jönnétek azzal, hogy kocsi, pénz meg izom kelti fel az érdeklődést, mert az maximum egy hazug vigasz lehet annak, akinek nincsen), azzal szoktam érezni, hogy lemaradok valamiről, ha nem vagyok vele, pl. nem érek rá.

az összes többi ember, akihez pedig nincs közöm, miért érdekelne? ha kiveszed a szexet az egyenletből, akkor én meg mondhatnám neked, hogy barátkozz már olyanokkal, akivel nem közös az érdeklődésed, aki maga elé bámulva hallgat vagy idétlen kijelentéseket tesz, puszta jószándékból. minek szánnád rá az energiát??

egyébként persze, hogy van olyan, hogy megváltozik a véleményem valakiről. de ezt az élet hozza, erőltetni nem lehet. ahogy elkezdi nekem valaki bizonygatni, hogy ő mennyire jó parti, meg ő mennyire más ahhoz képest, amilyennek látom, az tényleg eljátszotta az összes esélyét.

2016. febr. 6. 14:40
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki minimálisan sem mozgat meg bennem semmit, az később sem fog, igazából maximum csak arra jutnék vele, hogy miért húztam az idejét, miért tettettem, hogy tetszik, miközben nem. Ebből inkább nem kérek.

Hogy te megadod annak az esélyt, aki tetszik, nagyon nem ugyanaz, minthogy elvárod, hogy minden vonzalom nélkül randizgasson veled valaki.

2016. febr. 6. 14:48
 6/16 LazyJones ***** válasza:
#2 Válaszolni nem kötelező, de tényleg nem érdemel meg annyit egy ember, hogy leírd, hogy "bocs, nem"?
2016. febr. 6. 14:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Az a lány, amelyik az adott pasi helyett még 20-at megkaphat és épp 30 írt rá, nem érdekli, mert semmiről sem marad le. De ez a pasikra is igaz.
2016. febr. 6. 15:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Dehogynem. Érzem, hogy ezáltal lemaradok csomó kínos, unalmas, érdektelen beszélgetésről, esetleg randiról, és érzem, hogy lemaradok a felesleges időhúzásról.

Ha valakinél nem érzem az elején az érdeklődést, később sem fogom, ez nem egy hosszú időn át tartó valami, vagy tarolsz a személyeddel, vagy nem érdekelsz. Azért nem adok lehetőséget a további beszélgetésre, mert én azt keresem/kerestem (már találtam, egyébként), akivel egyből sínen megy minden. Róla maradnék le esetleg, ha közben olyanokkal húznám az időm, akik első pillanatban nem igazán csigáztak fel.

2016. febr. 6. 15:18
 9/16 anonim ***** válasza:

Írtam pár elutasító választ, aztán jött, hogy miért nem..stb.

Inkább megkímélem magamat a fölösleges válasz írástól.

2016. febr. 6. 15:22
 10/16 A kérdező kommentje:

és hogyan mozgasson meg bárki is, ha külső alapján rögtön kiszortírozzátok? Ne mondjátok, hogy itt minden nőnél naponta 40nen próbálkoznak...

vegyük a tindert. Van, aki liket kap, van akit super likeolok, és nagyon ritkán megkeresek, és ráirok. Amikor egy pasi már ezt megteszi, véletlenül sem lehet arra gondolni, hogy komolyak a szándékai, és esetleg más lesz, mint a többi? Ha ti lányok mindig azzal jöttök, hogy a személyiségével fogjon meg a pasi, közben meg a 90 százalékot kiszórjátok külső alapján, akkor sen érzitek, hogy valami olyat utasitotok el, vagy oktyat hagytok elmenni, amiről fogalmatok sincs?

2016. febr. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!