Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha folyamatosan mosolygós lány lennék, aki mindenkivel leáll cseverészni, akarnának velem a férfiak kapcsolatot?
Csak akkor beszélek, ha van mondanivalóm is, illetve nem szeretem minden gondolatomat, életem minden történését megosztani másokkal. Ha valaki beszélgetni szeretne velem, persze szívesen benne vagyok, de nem vagyok az a mindenkivel haverkodós. Mosolygós csak akkor vagyok, ha tényleg jókedvem van.
Inkább legyen az a problémám, hogy el kell valahogy küldeni embereket, minthogy életem végéig egyedül maradjak, mert jelenleg efelé haladok.
Én férfiban vagyok ilyen, de próbálok változtatni, nem lehetetlen a dolog. Ugyanis teljesen igaz amit mondasz, hogy így egyedül marad az ember sajnos.
Nem kell rögtön a legféltettebb dolgaiddal előjönni beszélgetésnél. Teljesen hétköznapi dolgokból is lehet indítani a beszélgetést. Nem mindig maga a tartalom a fontos, hanem hogy kommunikáljunk mindegy miről. Tény hogy a beszédesebb embereket mindenki jobban kedveli.
Eddig hány privát üzit kaptál a kérdés miatt?
Nem attól lesz esélyed a társtalálásra, ami a kérdésedben van. És ha valaki nem olyan, attól még nem lesz szerencsétlen kis semmi. Az önbizalmadon kéne dolgoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!