Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha folyamatosan mosolygós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha folyamatosan mosolygós lány lennék, aki mindenkivel leáll cseverészni, akarnának velem a férfiak kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 14:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Csak akkor beszélek, ha van mondanivalóm is, illetve nem szeretem minden gondolatomat, életem minden történését megosztani másokkal. Ha valaki beszélgetni szeretne velem, persze szívesen benne vagyok, de nem vagyok az a mindenkivel haverkodós. Mosolygós csak akkor vagyok, ha tényleg jókedvem van.

Inkább legyen az a problémám, hogy el kell valahogy küldeni embereket, minthogy életem végéig egyedül maradjak, mert jelenleg efelé haladok.

2016. febr. 6. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Komolyan azt gondolod, hogy azért haladsz a felé, hogy egyedül legyél, mert nem mosolyogsz folyton és cseverészel mindenkivel?
2016. febr. 6. 14:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem, de ha legalább ennyivel kevésbé lennék egy szerencsétlen kis semmi, legalább esélyem lenne.
2016. febr. 6. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, de mivel savanyú képet vágsz, jogosan nem akarnak tőled semmit. Nem érzik, hogy kellenének neked.
2016. febr. 6. 17:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Én férfiban vagyok ilyen, de próbálok változtatni, nem lehetetlen a dolog. Ugyanis teljesen igaz amit mondasz, hogy így egyedül marad az ember sajnos.

Nem kell rögtön a legféltettebb dolgaiddal előjönni beszélgetésnél. Teljesen hétköznapi dolgokból is lehet indítani a beszélgetést. Nem mindig maga a tartalom a fontos, hanem hogy kommunikáljunk mindegy miről. Tény hogy a beszédesebb embereket mindenki jobban kedveli.

2016. febr. 6. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Eddig hány privát üzit kaptál a kérdés miatt?

Nem attól lesz esélyed a társtalálásra, ami a kérdésedben van. És ha valaki nem olyan, attól még nem lesz szerencsétlen kis semmi. Az önbizalmadon kéne dolgoznod.

2016. febr. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!