Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért az ilyen nők tetszenek?
Hát... én abszolút távol állok a leírtaktól, aztán valahogy mégis körülzsongnak az udvarlók.
Veled lesz itt a gond, kérdező...
Konkrétan egy pasit sem ismerek, akiknek bejönnének a műnők....épp ellenkezőleg!
De ha így lenne, ahogy Te gondolod, akkor párom se lenne, mert aztán rajtam nincs semmi mű :-D
Nekem egyáltalán nem tetszenek az ilyen nők.
Nem lehetséges, hogy neked az olyan pasik tetszenek, akik az ilyen nőkhöz vonzódnak? Mert ugye népszerű manapság az az elmélet, hogy a hiába akarnak a pasik ismerkedni, a lányok döntő többsége a pasik nagyon kis részéhez vonzódik, akik tipikusan bunkók, felszínesek és falják a nőket. A nők pedig hozzájuk igazodva egyre felszínesebbé váltak.
De tegyünk egy próbát :)
Ha szeretnél ismerkedni, írj rám :)
F
Mert ez a könnyen kapható.
Am egy annyira szélsőséges nőtipust írtál le, hogy az olyan fiúknak nem tudom minek akar bárki is tetszeni, de mint tudjuk a kereslet generálja a kínálatot. :D
Nekem pl az ilyen még egy éjszakára sem kellene.
Műszempilla overkill, egy spirállal olyan szépet lehet varázsolni, h az ember lehidal. Műköröm ha visszafogott nem probléma, de semmi lépően sem lételem. Természetellenes szemöldökkel ki lehet kergetni a világból, és az odakozmált se szép.
20/F
Imádom mind a férfiak, mind a nő sztereotip vitagerjesztő kérdéseit itt :)
Képzeld nincs sem műszempillám, sem műkörmöm, sem fura szemöldököm és még életemben nem voltam szoliban, mégis van bőven férfi aki érdeklődik irántam. Őszintén szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen típusú nőt/ férfit akar maga mellé és nem ítélkezni. Vannak akiknek igenis a fentebb említett kategória jön be (sajnálom, ha a kiszemeltednek pont az tetszik ) attól függetlenül ne csináljunk már úgy mintha minden férfi/nő egyformán gondolkodna, egyforma külsőt preferálna.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!