Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik társkereső gátlásos, szociofób, életképtelen, lúzer, öngyűlölő szociopata emberek számára?
4/10 Figyelj van ilyen ember is. Az hogy szociopataként néha társaságra vágyom azt jelenti, hogy megvan még az emberi oldalam is. Ugyanakkor a legtöbb esetben rühellem az emberek társaságát. Az emberek általában hazugok, aljasok, becsvágyók, számítók, gerinctelenek, alakoskodók és gonoszak mint az ördög - tisztelet a kivételnek. Okkal mondom ezeket, mert balszerencsém folytán mindig az ilyen emberekkel hozott össze a sors. Ezért utálom az embereket, mert alapszinten mindenkiben megvannak ezek a tulajdonságok (bennem is), csak valaki képes elrejteni, valaki nem.
Voltam már szerelmes is. Jó volt amíg tartott, rohadtsok pénzembe került (ingem, gatyám ráment szó szerint) de vége lett. Engem már nem az őszinte érzelmek érdekelnek - mert olyan nem létezik - hanem hogy néha napján tudjak beszélgetni másokkal. Olyan betokosodott deviáns személyekkel, mint amilyen én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!