Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, akinek ez bejött? Facebook dolog?
Sziasztok!
ELső körben szeretném leszögezni, hogy nem a facebookon élem az életemet, és nem jelölök be boldog-boldogtalant ismerősnek.
De most van egy srác,aki tetszik, régen már láttuk egymást, most találkoztunk hosszú idő után. Konkrétan nem beszélgettünk egymással soha,van pár közös ismerősünk.
Gondoltam,bejelölöm ismerősnek a facebookon, mert személyesen nem gyakran találkozunk,azt mondtam miért is ne,nem olyan gáz ez... de mára már elbizonytalanodtam kicsit...
Nem is tudom, ő mennyit használja a facebookot(szombaton jelöltem be), látta-e már a jelölést... (ha igen,úgy utólag halál ciki lenne visszavonni...)
Örülnék, ha valaki,aki volt közületek hasonló helyzetben, leírná, végül hogy alakult a dolog,alakult-e valahogy egyáltalán... illetve fiúk, akit bejelöltek, ti mit gondoltatok? Mit csináltatok? Írtatok a lánynak, hogy mégis mit szeretne? Stb...
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
Részemről nem tulajdonítok sok dolgot ennek az egésznek. Bejelöl valaki, megnézem kiről van szó és visszajelölöm. Volt már olyan is, nem is egy, aki írt, hogy honnan ismer és ez miatt jelölt be. Volt, akivel ezek után hosszabb beszélgetést is sikerült folytatni. Ezek miatt én senkit nem bélyegzek meg, nem is lenne rá okom, ezért nem is hiszem, hogy bárki is ilyet tenne a másikkal szemben. Ez csak egy kattintás, semmi több, nem bír jelentőséggel.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!