Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon helytelen dolog a párotok facebook
üzeteteit olvasni?!
Szerintem az.
Minden embernek kell legyen privát szférája még akkor is ha kapcsolatban van ennek így kellene lennie.
2014. aug. 10. 23:08
nem ertem miert nem tudsz benne megbizni , adot ra valami okot hogy kutakodj ? veszekedes minden egeszseges kapcsolatban van
2014. aug. 10. 23:12
Ne mond el neki .. Én 5 évig tudtam párom jelszavát, nem zavarta hogy benne vagyok ő is volt enyémbe .. De jött egy kis tini a képbe, állandóan beszéltek és megváltoztatta a jelszavát is, mai napig nem tudok belépni. Ne szólj neki, hanem néha figyeld .. Sajnos már az egész város összehozták őket, sokat pletykáltak , hogy itt látták együtt vele .. párom tagadta de végül elmondta hogy tényleg kocsikázott vele .. De elvileg semmi nem történt .. Aha :) A kis csajt finoman lekoptattam és már elvileg nem beszélnek, csak fura a széles vigyor amikor találkozunk vele az utcán. Szóval ne szólj, csak figyeld az eseményeket.
Lehet szemét dolog, én nem tartom annak, de majd jönnek a rosszakarók. :)
2014. aug. 10. 23:12
Nem helytelen. Szemétség!!!!! Nálam csak ez ok a lapátra.
2014. aug. 10. 23:24
2014. aug. 10. 23:31
Először is, ez szerintem a magánszféra súlyos megsértése. A bizalom sárba tiprása. Komolyan azért akarsz cirkuszolni, mert más lányokkal BESZÉLGET? Te hozzá sem szólsz más pasikhoz? Mi tudjuk egymás jelszavait a férjemmel, de eszünkbe sem jutna egymás levelezéseibe beleolvasni. Pedig képzeld el, néha lájkolja a volt barátnője posztjait. Sőt, egy számomra ismeretlen csaj bejegyzéseit is szokta néha lájkolni. Meg egy olyan lányét is, akit ő kedvel, mert régen egy baráti társasághoz tartoztak, de mi nagyon nem kedveljük egymást ezzel a lánnyal. Azt is tudom, hogy néha beszélget ezekkel a lányokkal. Onnan tudom, hogy ha elhaladok az asztala előtt, látom a monitort, és nem zárja be az ablakot. Én is szoktam más pasikkal beszélgetni. Sőt, olyan is volt, hogy találkoztam egy volt barátommal. Abból sem volt cirkusz, mert a férjem (akkor még csak a barátom volt) megbízott bennem. És nem éltem vele vissza. Azóta sajnos eltűnt ez a bizonyos ex. Sajnálom, mert tényleg jók voltak az átbeszélgetett éjszakák. A lényeg, hogy mind a ketten lehetnénk bizalmatlanok egymással, gyanakodhatnánk egymásra, és könnyedén ellenőrizhetnénk is egymást. Cirkuszolhatnánk mondvacsinált ügyekért, rendezhetnénk féltékenységi jeleneteket. De nem tesszük, mert felesleges. Ha furán viselkedik a másik, akkor egyszerűen megkérdezzük, hogy mi a baj. De semmiképp sem egymás levelezéseiben és telefonjában keressük a megoldást.
2014. aug. 11. 00:27
Kapcsolódó kérdések: