Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya fiúnak melyik a nehezebb egy jó állást szerezni vagy egy átlagos barátnőt találni?
Egy szép fiúnak könnyebb jó álláshoz jutnia,mivel egy megnyerő, jó külsőre felfigyelnek a hresek(multicégeknél pl hosszas kiválasztás dönti el hogy ki kapja az állást,itt bizony van szerepe a kinézetnek ès a fellépésnek is).. ráadásul én úgy tudom hogy a cégek megnézik az állásra jelentkezők közösségi oldalait is.. nekem ezt hr belsős ismerősöm mondta,szóval hidd el,ott számít a külső.. hogy mondjak egy példát: a boltban is a szép almát veszed meg :)
Ismerkedésnél nem tudom,illetve biztosan számít a jó külső,de hogy csak a jó külső számítana? Na ebben már nem vagyok biztos :)
Mindkét esetben a jó külső csak egy pluszt ad a többiekhez kèpest,ettől még a munkádat ugyanúgy a tudásod alapján ítélik meg,és a lányoknak sem hiszem elég lenne egy kirakatbáb..
Barátnő nagyságrendekkel nehezebb,szinte lehetetlen küldetés.Munkánál viszont nem annyira nézik a külsőt,persze ott is van sok olyan,aki nézi.De ha a tudásod megvan hozzá,akkor azért ott elfogadnak.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!