Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb utóbb azért minden csúnya férfi meg fogja találni a párját?
Nekik lehet sokkal nehezebb párt találni, mint egy átlagosnak vagy egy jóképűnek, mert azért valljuk be a külső számít.
De azért előbb utóbb minden ilyen férfi fog párt találni, csak lehet később, még az itteni tényleg csúnyának mondott pasik is?
Vagy lehet tényleg barátnő, pár nélkül fogják leélni életüket és 70-80 éves korukban úgy fognak meghalni, hogy sajnos külsőm miatt kimaradtam a párkapcsolat, szerelem gyönyöréből.
Nem,egyáltalán nem. És ehhez még csúnyának sem kell lenni,én csúnya sem vagyok,átlagos kinézet megvan,jól öltözködöm,adok is magamra. Még sincsen esélyem a nőknél,soha nem is volt... egy randira nem jöttek el velem soha... Pedig képzeljétek,185 cm magas is vagyok. De esélyem ugyanúgy 0....
24/F
Hát akik így gondolkodnak mint Ti azoknak tényleg hülyeség. Ennyi.
Akkor meg fogadjátok el h valoszínű egyedül maradtok,ha csak nem vagytok miliomosok.
"Sosem
próbálkoztam a szép lányoknál, csakis
átlagon aluliaknál, de tudod mit, amennyire
alacsony és ocsmány vagyok képzeld, nekik
sem kellettem soha."
Hát épp ezért nem! Egy lány sem akar olyan fiúval kezdeni aki őt sz.rnak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!