Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előbb utóbb azért minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb utóbb azért minden csúnya férfi meg fogja találni a párját?

Figyelt kérdés

Nekik lehet sokkal nehezebb párt találni, mint egy átlagosnak vagy egy jóképűnek, mert azért valljuk be a külső számít.

De azért előbb utóbb minden ilyen férfi fog párt találni, csak lehet később, még az itteni tényleg csúnyának mondott pasik is?

Vagy lehet tényleg barátnő, pár nélkül fogják leélni életüket és 70-80 éves korukban úgy fognak meghalni, hogy sajnos külsőm miatt kimaradtam a párkapcsolat, szerelem gyönyöréből.

2016. jan. 31. 17:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20: Nem küldök fotókat :)
2016. jan. 31. 19:43
 22/34 anonim ***** válasza:
25%

Nem,egyáltalán nem. És ehhez még csúnyának sem kell lenni,én csúnya sem vagyok,átlagos kinézet megvan,jól öltözködöm,adok is magamra. Még sincsen esélyem a nőknél,soha nem is volt... egy randira nem jöttek el velem soha... Pedig képzeljétek,185 cm magas is vagyok. De esélyem ugyanúgy 0....

24/F

2016. jan. 31. 19:45
 23/34 anonim ***** válasza:
a jó szöveg valóban semmit nem ér, erre már én is rájöttem
2016. jan. 31. 19:52
 24/34 anonim ***** válasza:
Szóval ha eltolnak egy fogmosást, borotválkozást és szépen felöltöznek na meg locsolnak egy kis kölnit akkor már minden jó lesz? Viccen kívül... Oltári nagy lelki sérülés lehet abból ha ilyen hamis hülyeségekkel bátorítják az embert. Elhiszi és elkezd próbálkozni aztán úgyis az lesz a vége mint előzőleg. Hogy miért? Rakhatsz egy Daciara Audi logót. Akkor is csak egy Dacia marad. (Nincs bajom az autó márkával, csak példa volt)
2016. jan. 31. 21:11
 25/34 anonim ***** válasza:
46%
24: Én már kihoztam a külsőmből azt, amit lehet, és mire mentem vele? Semmire, mert annyira ocsmány vagyok. Sosem próbálkoztam a szép lányoknál, csakis átlagon aluliaknál, de tudod mit, amennyire alacsony és ocsmány vagyok képzeld, nekik sem kellettem soha. Pedig rengeteget próbálkozom, de 29 évesen sem sikerült még egy randit sem összehoznom.
2016. jan. 31. 21:13
 26/34 anonim ***** válasza:
minden nap fürdök borotválkozom nem járok úgy mint 1 csöves . átlagos lányoknál próbálkoztam még se lett semmi ez 1 nagy hülyeség amit írtál.
2016. jan. 31. 21:23
 27/34 anonim ***** válasza:
Na ez a fő gond h így áltok hozzá!!!
2016. jan. 31. 21:26
 28/34 anonim ***** válasza:

Hát akik így gondolkodnak mint Ti azoknak tényleg hülyeség. Ennyi.

Akkor meg fogadjátok el h valoszínű egyedül maradtok,ha csak nem vagytok miliomosok.

2016. jan. 31. 21:30
 29/34 anonim ***** válasza:

"Sosem

próbálkoztam a szép lányoknál, csakis

átlagon aluliaknál, de tudod mit, amennyire

alacsony és ocsmány vagyok képzeld, nekik

sem kellettem soha."

Hát épp ezért nem! Egy lány sem akar olyan fiúval kezdeni aki őt sz.rnak tartja.

2016. febr. 1. 08:38
 30/34 anonim ***** válasza:
29: Objektív szemmel nézve voltak átlagon aluliak, viszont én képes vagyok minden nőben meglátni a szépet. Azonban ez a magatartásforma a lányokra nem jellemző.
2016. febr. 1. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!