Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb utóbb azért minden csúnya férfi meg fogja
találni a párját?
Figyelt kérdés
Nekik lehet sokkal nehezebb párt találni, mint egy átlagosnak vagy egy jóképűnek, mert azért valljuk be a külső számít.
De azért előbb utóbb minden ilyen férfi fog párt találni, csak lehet később, még az itteni tényleg csúnyának mondott pasik is?
Vagy lehet tényleg barátnő, pár nélkül fogják leélni életüket és 70-80 éves korukban úgy fognak meghalni, hogy sajnos külsőm miatt kimaradtam a párkapcsolat, szerelem gyönyöréből.
Ha látnád, hogy nézek ki, fel sem merülne benned a gondolat, hogy ennek a srácnak valaha valamikor majd barátnője lesz. Sajnos túl alacsony vagyok és annyira ocsmány, hogy az egyetlen egy dolog, amit egy lányból ki tudok váltani az a hányinger. Sajnos ilyennek születtem. Mindegyik jegy olyan, hogy sosem fog megváltozni. Sajnos itt a gyakorin azt hiszik, hogy a "csúnya pasiknak" elég lenne más frizurát vágatni, összeszedni az önbizalmukat és kicsit gyúrni. Ez oltári marhaság, hiszen tudom, hogy azon, hogy alacsony vagyok és az arcom katasztrofálisan csúnya nem változtathat semmi. Ezért 70-80 éves koromra sem tudhatom meg, hogy egyáltalán randizni milyen egy lánnyal, ugyanis a külsőm miatt szóba sem állnak velem.
2016. jan. 31. 17:14
3/34 anonim válasza:
3 lehetőség van. A: Nem lesz párod. B: Lesz, de nem olyan akit tiszta szívből szeretnél, mert csak azért vagy vele hogy ne legyél egyedül. C: Megtalálod álmaid kapcsolatát. Na már most a C-re az esély kb 0.5%. Bár hogy mi csúnya az relatív. Sajnos manapság nagyon számít a külső. Én nem egyszer megkaptam hogy belsőre hihetetlenül példaértékű vagyok, de a külsőm nem tetszik. Ennyi erővel felakaszthatom magam a példás személyiségemmel együtt.
2016. jan. 31. 17:15
4/34 anonim válasza:
Nem, csúnya férfi soha nem fog kelleni egy nőnek sem.
2016. jan. 31. 17:20
5/34 anonim válasza:
Régen is voltak csúnya férfiak, csúnya nők is, és mégis megtalálták a párjukat. Esély mindenre van.
2016. jan. 31. 17:20
6/34 anonim válasza:
nem sajnos! de az alacsony férfiak is 0 eséllyel indulnak párt találni
2016. jan. 31. 17:22
7/34 anonim válasza:
Nem fogja mindegyikük megtalálni, de nem azért, mert csúnyák, hanem mert rosszul állnak hozzá, és mert az önsajnáltatás a legnagyobb hobbijuk.
2016. jan. 31. 17:35
8/34 anonim válasza:
7: Hidd el, a hozzáállás semmit sem számít, ha az ember úgy néz ki ahogy én. Alacsony vagyok és rettenetesen ocsmány. Nincs olyan nő, aki ne kapna legalább hányingert már akkor, ha rám néz. Ennyire ocsmány vagyok. Ilyenkor már semmit sem számít a hozzáállás, ha az ember annyira ocsmánynak születik, mint én. Szóval legalább hülyeségeket ne állíts.
2016. jan. 31. 17:37
9/34 anonim válasza:
Nem fogja minden férfi megtalálni a 'párját' és nem fogja minden nő megtalálni a 'párját'.
Ez nem olyan, mint az őszülés, hogy előbb-utóbb bekövetkezik. Vannak akik egyedül élik le az életüket.
Semmiféle fizikai törvény nem működik a világban ami felel azért, hogy ne maradj egyedül örökre.
2016. jan. 31. 17:41
10/34 anonim válasza:
Találhat ha normális és ad magának esélyt. Én hiszek ebben. Az hogy csúnya valakinek az arca relatív de ha elkönyveli magát ahogy itt sokan onnantól valóban vége a játéknak.
Ha valaki inkább fürdik az önutálatban mint hogy tegyen valamit arra keresztet vethetünk.
Én itt nem állok le vitázni. Mindenkinek joga van a véleményéhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!