Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találtátok meg a párotokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találtátok meg a párotokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez a kérdés azokhoz szól elsősorban akik kb. 10-20 éve találták meg a párjukat, amikor még nem volt internet (nem olyan gyakorisággal mint ma). A kérdésem az lenne hogy hol és miként ismerték meg a kedvesüket?

Itt most komoly kapcsolatokra gondolok, amiből később házasság és család is lett.

Köszönöm szépen! 24/F

2016. jan. 28. 18:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hogy értsétek miért nem tartom etikusnak:a közvetlen munkatársakkal ugye semmiképpen nem érdemes mert az a feleknek is furcsa...a nem közvetlen munkatárasakkal(mi is vagyunk többszázan)meg mikor is találkoznék egy másik emeleten?....ha munka helyett csatangolok,legalábbis sokhelyütt munkát várnak el nem csak azt hogy 8 órát legyünk épületen belül....a mai rafinált főnökök simán átlátnak a szitán sőt többet képzelnek mögé....tehát ha én munkába menet az utcában pillantok meg egy kollégát és úgy jövök vele össze még annak is olyan látszatja van mintha hónapokig az épület másik részében udvarolgattam volna meló helyett....sokhelyütt kemény az élet
2016. júl. 3. 16:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Oké, lehet tényleg munkahelye válogatja. Olyan helyen viszont, ahol csoportban dolgoznak, meg több időt töltenek együtt kollégák, nem csak egyénileg dolgoznak, ott kialakulhat. Persze azt én sem tartom etikusnak, hogy valaki az egyéjszakás kapcsolatait a melóhelyről gyűjtse be, de ha tényleg komolyan gondolják, akkor szerintem nem sok ellenvetés lesz.

Max. ha nagyon össze akarnak jönni és megoldható, akkor az egyik otthagyja a munkahelyet (ez ügyfelekkel kapcsolatban is működhet: tudok olyanról, ahol a dolgozó és az ügyfél komoly kapcsolatra léptek, persze a főnök közölte, hogy ezt adott keretek között nem lehet folytatni, és a munkatársnak végül közös megegyezéssel be kellett fejezni a munkavégzést - de neki megérte, mert azóta házasok a párjával). Tudom a mai világban ez nagy luxus, de nem lehetetlen.

2016. júl. 3. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!