Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jellemzők a külsőtökben, amik rontják az önbizalmatokat ismerkedéskor, vagy úgy általában a szociális életben?
Az orrom, és tervemben áll megműttetni még, pár 100 ezer hiányzik.
25/f
Alapvetően nagyon is van önbizalmam, elég szépnek tartom magamat, a visszajelzések is pozitívak szoktak lenni. Ettől függetlenül persze egy csomó hibám van, és ha elkezem őket felsorolni magamban, akkor néha csődtömegnek érzem magam.
Nem egészen külső, de picit selypítek, nem vészes, van aki észre sem veszi, van aki szerint cuki, de azért nem előny. Talán ez zavar a legjobban.
A másik az egyhe X lábak. Nem a formájukkal van a baj, állva nem látszik semmi, csak a járásomon látni, hogy túl befelé rakom a térdeim.
Még a pattanások, mitesszerek szoktak elkeseríteni, már szerencsére kijöttem a kamaszkorból, normális a bőröm, de ettől függetlenül nagyon megmaradt bennem, hogy nem szeretek alapozó és korrektor nélkül mutatkozni, és a legapróbb bőrhibákat is tragédiaként tudom megélni. Ha rossz helyen jön ki egy pattanás, az az életkedvemet is el tudja venni.
A szemüveget is utálom, szerencsére kontaktlencsét hordok, de ha valami miatt emberek előtt szemüvegben kell mutatkoznom(szinte soha nincs ilyen)akkor nullára csökken az önbizalmam.
Általában ez a három, aztán néha kitalálom, hogy épp nem tetszik egy-egy testrészem, de ezek átmenetiek szoktak lenni, igazán csak ezek zavarnak. 20l
Sajnos rendes arcszőrzet sem jutott nekem :D Az államon tudtam csak növeszteni egy nagyjából elfogadható szakállat (na nem ilyen hegyesre pödört kecskeszakállat :D ), az arcom oldalán pl csak pár szál van, még egy normális körszakállhoz sincs elég szőr az arcomon.
Helyette van hosszú szempillám, amit a nők sokszor irigyelnek, csakhogy ettől még nem vagyok beljebb :D:D
Köszönöm, gének :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!