Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt? Miért nem ír hirtelen?
Honnan tudjuk?
Lehet, hogy becsajozott, vagy beleunt abba, hogy április óta húzod az agyát, de még nem tértél a lényegre.
Egyébként ha akar találkozni veled, tapasztalataim szerint elég gyorsan rátér a pasi a beszélgetés során, két-három napon belül felveti, hogy randizzatok.
Ha nem, akkor nem komoly az érdeklődése.
Írj neki szerintem nyugodtan, ne számon kérően szimplán kérdezz rá hogy ennyire elfoglalt vagy mi az oka?!
Bár én az a fajta lány vagyok aki nem keresné inkabb az tuti, mert ha neki nem ér ennyit akkor én minek erőltessem magam, de ez én vagyok.
Ha úgy gondolod egy esélyt megér, bár biztos van oka annak hogy csak igy eltünt és nem ír, és szerintem az hogy nincsideje csak egy kifogás mivel ha nem is tudd fél óranként írni de 5napon keresztül?!
Aranyszabály: cshat alapján NEM szabad következtetéseket levonni.
Ha akarsz tőle valamit, írj neki nyugodtan, ez nem beteges nyomulás. Beszéljetek meg minél előbb találkozót, a chatelés hitvány és semmitmondó. Ha nem reagál, akkor hagyd a fenébe. De ne taktikázz, ne kombinálj ezen, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!