Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik itt ismerkedésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik itt ismerkedésre adják a fejüket, mennyire veszitek komolyan az itteni beszélgetéseket?

Figyelt kérdés

Vagy inkább csak "hülyítés" céljából beszélgettek fiúkkal?

24/F

2016. jan. 24. 11:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
3%
Az azon múlik, hogy külsőre mennyire tetszik nekik az illető.
2016. jan. 24. 12:00
 12/27 anonim ***** válasza:
50%
Én férfiként írom, hogy beszélgettem már itt pár lánnyal, igazából akadtak köztük értelmesek, de azt vettem észre, hogy sokan csak energialevezetésre használják az oldalt. Kevés a hiteles, megbízható ember, aki komolyan gondol akármit is. A másik, hogy volt egy lány, akivel nagyon is komolyan terveztem volna, de miután megtudtam, hogy már összejött valakivel, hiába törekedtem, koccolta a szándékomat és kedvesen lerázott. Tehát nem a férfiak szándékaival vannak a gondok, hanem azzal, hogy zárt ajtókra találnak velük, hiába is próbálkoznak. Ha nem viszonozzák a közeledést, akkor biztosan nagyon motivált tudsz maradni...:)
2016. jan. 24. 12:45
 13/27 Sunshinedoll ***** válasza:
35%

Semennyire, itt nem ismerkedek, nem is beszélgetek fiúkkal, nem is találkoztam még normálissal se. Írnak sokan, ki fenyegetőzést, ki sírva, hogy megbántottam, ki képeket kér, ki információt akar a pisilési, ruaviselési szokásaimról(????). Ha rövid elolvasom, és vagy reagálok vagy nem. Ha hosszú, el se olvasom, max visszaírok valami leereszkedő akármicsodát.

Szóval fiúk, ne írjatok :D

2016. jan. 24. 13:06
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Sunshinedollnak tényleg ne írjatok, nem érdemes, ő megrögzött férfigyűlölő :)
2016. jan. 24. 13:13
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
Igen utolsó, a kommentje alapján elég hulladék nőnek tűnik. Ilyen is kell, így teljes a balance. :D
2016. jan. 24. 13:14
 16/27 Sunshinedoll ***** válasza:
47%
Awwww még kettő aki nem szeret :) Álljatok a sorba.
2016. jan. 24. 13:17
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha én bármikor és bárhol ismerkedésre adtam a fejem, akkor nem játszadoztam. Most nem ismerkedek, és ezt meg is mondom, ha valaki próbálkozni szeretne.
2016. jan. 24. 13:18
 18/27 Sunshinedoll ***** válasza:
23%
privátban az is kiderült hogy a fehérfenekű orosz olyan férfi, aki szeret nőket verni :D
2016. jan. 24. 13:36
 19/27 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig komolyan vettem. Nem szoktam hülyíteni az embereket.
2016. jan. 24. 16:28
 20/27 anonim ***** válasza:

#12 !

az a jó hogy nyílt lapokkal jatszott es elmondta hogy van barátja

láthatta rajtad hogy komolyan akarod vagy viccelodes szintjen ment?

Sunshinedoll:DD

2016. jan. 24. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!