Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire vonzó a kiégés a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire vonzó a kiégés a nőknek?

Figyelt kérdés

Ha valaki, akkor az egyik barátom a tacskóság mintapéldánya volt. Kb. 3 évet töltött azzal, hogy mindenféle nők után futkosott, úgy szolgálta ki őket, mint Jean a M'lord-ot, gyakorlatilag ette a szavaikat és a legkisebb rá fordított figyelmet is eufóriának élte meg. Teltek az évek, ő továbbra is jó kutya volt, barátnője meg csak egy volt, igaz az is csak azért, mert a csaj momentán le volt égve és kellett valaki, akinél alhat, de amit összeszedte magát olyan gyorsan lelépett, hogy füstölt utána az aszfalt. Azt hiszem ez volt az a pont, amikor az én tacskó barátom elvont értelemben vett kis belső izzója annyit mondott, hogy "puff" - és kiégett. Nem foglalkozott a munkáján kívül senkivel, a barátaival csak akkor beszélt, ha már szó szerint belemásztak az arcába, a nőkkel történő beszélgetés meg annyiban kimerült nála, amikor hetente egyszer kötelező jelleggel beköszönt az anyjának. Persze hamar elterjedt a hír, hogy van egy totál közömbös férfi a városban (aki mellesleg nagyon jóképű - no homo) és sok nő a csodájára járt, hogy valóban igaz-e a sztori a beindíthatatlan férfiről. Ekkor fordult meg a tábla és lett a játékosból az osztó. Őt kezdték el keresni a nők, az ő társaságában akartak lenni, de őt nem igazán érdekelték a nők, ő hamar tovább is állt amint tehette. A jég végül akkor tört meg, amikor egy őt meghódítani képtelen nő a fejéhez vágta, hogy: "te biztos b*zi vagy", erre ő közölte, hogy a férfiak ugyanúgy hidegen hagyják, mint a nők, ettől függetlenül a mai napig mennek utána a nők és próbálják megszerezni őt.

Hogy lehet egy végtelenül közömbös ember ennyire vonzó a nőknek?

2016. jan. 21. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt tartják benne vonzónak, hogy totálisan függetlenítette magát a nőktől, egyedül is mindennel meg tud birkózni, s nincs szüksége oldalbordára, hogy talpraesett legyen az élet minden egyéb területén. Független, facér, karrierista. Jó befektetésnek tűnik a csajoknak.
2016. jan. 21. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen ennyire, mert a nők szeretnek próbálkozni azzal hogy hátha angyalkákká válhatnak és jól megmenthetik, felolvaszthatják a szegény férfiút, ezze bizonyítva hogy ők annyira különlegesek hogy képesek voltak összeforrasztani egy megtört szívet.

Szerintem ez olyan listahódítás mint a férfiaknál a szűz lány.

2016. jan. 21. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
*ezzel
2016. jan. 21. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
mert sok nő ahhoz van szokva, hogy keresik a kegyeit, aztán amikor van valaki aki meg nem így viselkedik, akkor azt nem tudják feldolgozni. az én ismerőseim is nagyrészt ilyen birkák. mindigy úgy próbálják alakítani a megjelenésüket és a viselkedésüket, hogy a lehető legtöbb nő ízlésének megfeleljenek.
2016. jan. 21. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:
mert elérhetetlen a számukra és mint tudjuk a nőknek az kell amit nem kaphatnak meg
2016. jan. 21. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ők akarnak lenni "Az egyetlen", akik megkaphatták.
2016. jan. 21. 20:02
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

neharagudj, ez honnan van kimásolva? Mégis mennyire életszerű?? :-D

tök hihető, élem a magam kis visszahúzódó életét, és a semmiből nők jönnek, és próbálkoznak, nem? Ezért vannak a wow játékosok könyvékig a pi. nában, nem?

én személy szerint sosem tapasztaltam ezt. Bármikor volt egy lehetetlen kategóriás csaj, amint elfordultam tőle, mi lett? SOHA SEMMI!

nekem mindig abból lett csajom, ha tettem érte valamit! Sőt, olyat is láttam, hogy egy csaj rögtön összejött egy idegennel, mert "olyan kisugárzása van ". Egy hét utàn lelépett, mert a pasi szart rá.

2016. jan. 21. 20:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem úgy kell érteni, hogy az érdeklődésének a megszűnése után máris sorszámot téptek a csajok, hogy ki találkozhat őszentségével először, ha jól emlékszem, akkor az első felé közeledő nő úgy másfél hónap után jött, onnantól kezdve meg hetente-kéthetente egy.
2016. jan. 21. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
igen... és hogy, honnan? Ismerték előtte? 20 fölött nem lenne szűz pasi, ha a nők igy működnének
2016. jan. 21. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát, egy bizonyos női réteget lehet, hogy vonz az elérhetetlen, rideg jégcsap típus, de azért nem mindet. :) Talán titokzatosnak tartják, aztán ha mégis összejöttének vele, simán rájönnének, hogy nem titokzatos, csak nem törődik semmivel. Velük sem.
2016. jan. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!