Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy egy exbarátnő általában mindig olyan tulajdonságú kandúrral jön össze utánatok, amit nektek taszító férfitulajdonságként adott elő, amíg együtt voltatok?
1. Életem első komolyabb (komolyabb?) barátnője kiengesztelhetetlen, makacs típus volt. A bunkó tahóktól irtózott, kerülte őket. Erre a szakításunk után összejött a volt barátjával, aki történetesen több éven keresztül nyerhette volna el a város taplója címét, ráadásul korábban még meg is csalta.
Értitek! Kiengesztelhetetlen, haragtartó, konok jellem KONTRA megbocsát az őt megcsaló exének, aki ráadásul illemért sem állt túl sokszor sorba, s végül az ágyában köt ki. :D
2. Aztán életem második komolyabb barátnője világéletében azzal érvelt, hogy nem tesz különbséget ember és ember között, számára mindenki tiszta lappal indul, és mélyen megvetette azokat az egoista, öntelt, manipuláló pénzeszsákokat, akik azt hiszik, hogy pénzen mindenkit meg tudnak vásárolni. Erre a szakításunk után összejött egy pénzügyön tanuló modortalan, gerinctelen, embergyűlölő féreggel, aki ahol csak tud, mindig mindenkinek alátesz.
Értitek! Minden ember egyenlő, nem szabad előítéletesnek lenni, és a gazdagok aljas emberek stb. hitvallás KONTRA egy köpönyegforgató, harácsoló, antiszociális, manipulátor patkány is gerincre vágja. :D
3. Aztán életem majdnem harmadik barátnője folyton azt állította, hogy neki a legkevésbé sem számít egy férfi külső tulajdonsága és végzettsége. Végül miután meguntam a ködösítést, összejött egy szinte tökéletesen deltás testalkatú, magas, izmos, BGF-ről két diplomával rendelkező terminátorral, aki most fogja megszerezni harmadik diplomáját az ELTE-n (proginformatika).
Értitek! Nem számít a külső, nem számít a végzettség KONTRA hopp, a szuperintelligens szuperterminátor mégse rossz választás. :D
Egyébként teljesen értelmes, intelligens, sokat gondolkodó, tanulékony, érzelmekre fogékony típusú nők voltak ők. De most komolyan, minden általánosítást félrehajítva, hihetünk egyáltalán a nőknek? Ugye bármikor, feltétel nélkül megbízhatok egy nő szavaiban?
Pretorious válasza:
Mr.Ipkiss, sajnos önnek igaza van. Nagyon is. Walter, vegye el tőle a MASK-ot, szükségem van rá Edge City elfoglalásához.
(Amúgy sajnos tényleg igazad van - utánam olyan barátaik lettek, hogy ihaj...)
Pont tudok mit felhozni nöként, hogy a férfiaknál is megvan ez a jelenség:
Egyik exem a kapcsolatunk alatt állandóan azzal ba$ztatott, hogy kövér vagyok, felelőtlen vagyok, gyerekes vagyok, nincsenek céljaim, stb.
(165 cm 65 kg voltam akkor, 24 éves, egy kiskorú gyerekkel, akit el kell tartanom, így elvállaltam "alja munkát".)
Szakítottunk, összejött egy kb 160 cm 85 kg 18 éves kiscsajjal, aki érettségire készült épp.
A másik, amit megfigyeltem az exeimmel kapcsolatban: Az én megítélésemmel, a korábbi kapcsolataik mind jobb kategóriás nőkkel voltak, szebbek voltak pl nálam. Aztán utánam mind rohadtul leadta az igényeit. Vagy elhízott, vagy full igénytelen nőket szedtek össze...
Úr Isten, a 3. tényleg gáz. :D Mármint rád nézve.
Figyelj, velem is volt már ilyen. Én most is állítom, hogy gyűlölöm a bunkó, arrogáns embereket, biztos el is hagyta valaha a számat, hogy sosem kellene ilyen pasi. Aztán mi lett a vége? Gyerekkorom óta "ismertem" egy srácot, igazi parasztként viselkedett kb mindenkivel.Ennyit tudtam róla.. Aztán úgy hozta a sors, hogy egy vonaton utaztam vele kb 2 órát. Olyan csodásat beszélgettem vele, hogy iszonyatosan megkedveltem, randira is mentem volna ha úgy alakul. (Ez már vagy 3 éve volt, nem lett semmi komoly belőle.) Mi lányok, nem gondoljuk ezt véresen komolyan, nem szabad egy embert egyetlen tulajdonsága alapján skatulyázni. Legyen az akár jó vagy rossz tulajdonság. Az, hogy ennyit látsz belőlük, nem biztos, hogy valóban ennyiből állna össze a lelkiviláguk.
Úristen, tényleg gáz. :s De nagyon gáz! :s Ennél gázabb dolog a világon nincs. :s Ez annyira gáz, hogy népeket kiirtani ehhez képes kutyafüle. :s Még valaki gázolni, szánalmasozni, ócsárolni, vagy kitárgyaljuk észérvekkel a problémát?
#3: Hát pörszö-pörszö, egészen véletlenül pont egyetlen személybe összegyúrt Schwarzenegger—Hawking férfiba esnek bele totál a "nekem nem számít sem a külső, sem a belső" típusú nők. Micsoda véletlen, hogy 100-ból 95 esetben hasonló történik. Micsoda véletlen. Na ez a gáz, bogárkáim, ez!
:) Higgadj le.
A 3. lány azt mondta volna, hogy csak csóró, elhízott, általános iskolát végzett sutyerákkal akar összejönni? Ha így jön össze a mostani sráccal, akkor hazudott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!