Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok rá, ha a barátotok jelszava még mindig az exnője lenne pedig már majdnem 4 éve együtt vagytok?
Figyelt kérdés
Azt mondta 15 éves kora óta ez a jelszava, mi akkor jöttünk össze mikor ő 25 volt, szóval lassan 14 éve használja. Egy kicsit néztem, de azt mondta megszokta, de már nem jelent semmit. Elfogadható?2012. nov. 24. 14:17
2/9 anonim válasza:
Szerintem tényleg lehet hogy csak megszokásból használja, és maga az ember már egyáltalán nem érdekli. Mondjuk néha nem árt jelszót cserélni. :D
3/9 A kérdező kommentje:
hát az igaz, meg elég rossz a memóriája, csak azért mégis
a kötelezőjét meg hasonlókat én intézem és kicsit szar érzés állandóan leírni a csaj nevét...
2012. nov. 24. 14:19
4/9 anonim válasza:
4 éve vele vagy, nem tökmindegy akkor?
5/9 A kérdező kommentje:
jó, de igen tök mindegy :D de mégiscsak furcsa érzés
azt mondja nem akarja megváltoztatni pedig mondtam hogy kicsit zavar, azt mondta csak egy szó
2012. nov. 24. 14:24
6/9 anonim válasza:
Kicsit fura, de szerintem már csak megszokásból használja ezt, nem azért , mert jelent neki vmit
7/9 anonim válasza:
Akkor legyen a te neved neki a jelszava, azt csak nem felejti el. És így már le is zárhatjátok ezt. Néha nem árt megváltoztatni és ennyit igazán megtehetne.
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de a helyében én akadnék ki rád, nem is kicsit. Mégis mi közöd az ő jelszavához? Megtisztel azzal, hogy elmondja, és még neked áll feljebb? Agyam eldobom.
9/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazad van :( köszi
2012. nov. 24. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!