Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan nincs olyan nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan nincs olyan nő?

Figyelt kérdés
Egyre jobban azt veszem észre bármennyire is kedves vagyok az aktuális párommal vagy éppen csak egy nővel akivel alakulna bármit egyszerűen ki használja... Egyszerűen nem, hogy örül még kihasználja aztán pedig ott hagy a francba. Nem vagyok sem csúnya sem hülye... Lehet csak túl naív? 20F...

2016. jan. 18. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól választasz. Mondjuk a kérdésedből nem derül ki pontosan mi a gond, kivel, hol van a hiba.
2016. jan. 18. 14:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Leginkább az zavar az egészben, hogy akármit tesz az ember nem fogják előtérbe helyezni a kedvessége miatt. Inkább azokat a férfiakat részesítik előnyben akik megalázzák őket és semmibe veszik őket..
2016. jan. 18. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolok, hogy egy kis reményt adjak... :) Szerintem mellé nyúltál eddig, ritka de vannak olyan lányok akiknek még mindig nem a bunkó pasik kellenek akik kihasználják meg lealázzák. Példának legyek itt én. A párom egy csipa szív ember, a lelkét kitenné értem, soha egy rossz szava nincs hozzám. Én imádom úgy ahogy van, szeretem, és megbecsülöm. Vele leélném az életem, míg egy a másik kategóriában említett "férfival" egy napot sem élnék le.

Szóval szerintem ne add fel se a keresést, se önmagad azért hogy valaki veled legyen. Lesz olyan lány aki ezt értékelni fogja. :)

21L

2016. jan. 18. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz. Vannak még olyanok, akik nem a bunkókat keresik, hanem a hozzád hasonló férfiakat. Csak sajnos ma már ők vannak kevesebben. Ne add fel a keresést!
2016. jan. 18. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

éés a szokásos minden nő szemét kérdés...

Igen, igazad van, mindannyian azok vagyunk. Az összes nő egy érzéketlen ribi.. Azt kihagytad, hogy csak a pénzedet akarjuk, de ez is természetes.

2016. jan. 18. 16:06
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Valószínűleg rossz emberismerő vagy, meg naív is. 20 évesen ez még nem gond, majd tanulsz belőle.
2016. jan. 18. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne a türelmi zónából keress magadnak barátnőt!
2016. jan. 18. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
De, én! :D
2016. jan. 19. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!