Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz ha 24 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha 24 évesen még nem volt semmilyen szexuális tapasztalom?

Figyelt kérdés
Alkalmam lett volna rá, de azért egy pár nap vagy hét után senkinek nem adom be a derekam.
2016. jan. 17. 10:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2016. jan. 17. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 17. 10:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Ha normális pasival ismerkedsz majd meg, akit te érdekelsz, kíváncsi rád, esetleg egy esténél tovább lát, megvan a kémia... nem fogja zavarni. :)

28N

2016. jan. 17. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se.

Szerintem ez jó dolog a párod biztos örülni fog neki,hogy azt érzi majd hogy csak az övé vagy meg jobban megtudnak majd benned bízni.

2016. jan. 17. 11:01
 5/11 A kérdező kommentje:
De már úgy érzem egyre inkább telik az idő, nem történik semmi az életemben, nem lesz soha párkapcsolatom.
2016. jan. 17. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért itt lehetne hozni azt, hogy ki szerint?

Egy értelmes ember szerint vagy a közmegítélés szerint?

Erre azt tudom mondani, hogy nyilván vannak okok és indokok amik ezt hozták az életedben, hogy ebbe tapasztalatlan vagy.

Nyugodt szívvel tudom azt mondani attól függetlenül, hogy nem "gáz" ennyi idősen tapasztalatlannak lenni.

Ha fiú lennél, akkor ez már kicsit rosszabb, mert hát a nők nem szeretik a tapasztalatlan fiúkat, férfiakat.

Egy erre alkalmas és természetesen megértő partnerrel hamar belejössz a dolgokba, emiatt ne aggódj. :)

Semmiről sem vagy lemaradva!

Személy szerint örülnék egy tapasztalatlan nőnek és hidd el, hogy sok-sok türelemmel lennék felé.

Ezt olyan értelemben gondolom, hogy míg a nőknek tapasztalt férfi kell, úgy ezt el is mondják, hogy ez vagy az épp a múltjában milyen volt és ehhez mérten osztályozzák a jelenlévőt vagy épp a jövőbelit.

Most nem azt mondom, hogy a férfiak nem ilyenek és minden nő ilyen, de tapasztalatom szerint ez jobban benne van a nőkben.

Egy szó mint száz, ne görcsölj ezen, hogy valamiről le vagy maradva, nagyon is értékelendő ilyen korban a tartásod, hogy nem akárkivel és nem pár nap vagy hét után. :)

28/F

2016. jan. 17. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem példaértékű, hogy pár hét után nem adod oda a szüzességed valakinek. Én egyik barátnőmnél volt, hogy 5 hónapig vártam, mire úgy érezte készen áll rá. Szerintem türelmetlen férfiakat fogtál ki eddig, biztos lesz, aki megértőbb, nem kell elkeseredni. :)

28F

2016. jan. 17. 11:11
 8/11 LazyJones ***** válasza:
Gáznak nem gáz, de szerintem érdemes végig gondolni, hogy miért is alakult ez így. Alkalmad lett volna rá, de azok az alkalmak csak pár nap vagy hét időtartamban voltak? Vagy voltak hosszabb kapcsolataid, de abban sem jutottatok el eddig? Meg persze, az sem mindegy, hogy meddig jutottál el szexualitásban, ha a lefekvésig nem. Sok olyan pasit és sajna nőt is ismerek, akik szerint a szex annyi, hogy összeteszik az alkatrészeket. Ez esetben pedig érthető, ha nem képesek pár hétig sem kibírni valaki mellett; ugyanakkor ismertem olyan 30 feletti szűz csajt, aki olyan veszettül prűd és elutasító volt, hogy azért maradt végül egyedül.
2016. jan. 17. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne aggodj:)en ferfi lettemre majdnem 24 voltam mikor elvesztettem a szuzessegem.de utan jott egy kovetkezo lany vele mar 3,5 evet voltunk egyutt ,bar sajnks nemreg vegetert

De majd jon mas:) 27/ f

2016. jan. 17. 11:15
 10/11 RRR ***** válasza:

nem

de azért ne húzd nagyon már::DDDD

a szeretkezés a világ egyik legjobb dolga!!!

ne szégyelld a tested a férfi előtt,akivel megtennéd

2016. jan. 17. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!