Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
újrakezdenéd régi pároddal?
Esetemben:Évekkel ezelőtt együtt jártunk,és sajnos bizalmi és szexuális probléma is volt. Azóta férjhez mentem és keserves volt a házassága,válás előtt vagyok.
Felvettem voltpárommal a kapcsolatot barátilag,és ámulok,ő mennyire kedves velem,segít amiben tud, szívesen is van velem. Talán újra is kezdenénk.A rossz házasság után nagyon becsülöm és azt látom,hogy az az igazi szeretet,amit ő nyújtott. Egyelőre nem merek vele erről beszélni,biztos akarok lenni az érzéseimben és puhatolózni,hogy ő hogy érez.És nem utolsó sorban ha újra is kezdjük, meg kell oldani azt a szexuális problémát,ami leginkább neki kényes téma,de egy kapcsolatban ennek a résznek is működnie kell.
Szerintetek érdemes újrakezdeni?
Nem,esetedben sem kezdeném újra!
Csak vigaszt akarsz,mert tönkrement a házasságod,,,de ez nem fog sokáig tartani.
Előjönnek újra a régi problémák,ami miátt szétmentetek!
Kell ez neked?????
Annyira kétségbe vagy esve,hogy válás előtt már megkerested azt a fickót,akivel s,,zar is volt,meg bizalom se volt???
Mindegy csak legyen valaki?
Nem,nem az a lényeg, hogy legyen máris valaki. Nincs szándékomban minden körülményt elmondani,de az ember változik.És téved.És szeret...és egy csomó minden határozza meg a dolgokat.
Elvben én se kezdeném azzal,akivel egyszer nem ment.
Egyébként meg fél éve vége van a férjjel,azóta ő a sokadik nőnél vigasztalódik, nekem nem volt senkim. Úgyhogy NEM MINDENÁRON kell valaki. Ha így volna,már visszaszereztem volna a régit, aki ma is visszafogadna.
Demár ezerszer meggondolom.
Nem.Semmi estben sem.
Felmelegítve maximum csak a töltött káposzta jó...kapcsolat nem.
Ez egy tanulási folyamat, a nőknél.
Amikor rájönnek,hogy a régi többet nyújtott mint a mostani.
Ha ezen a weboldalon érdeklődsz,akkor innen 100-ból 85-en azt fogják javasolni hogy ne.
Nyugodtan újra lehet kezdeni a régivel,mert nem csak a hibák jönnek elő hanem az a sok szép dolog is amit a régi nyújtott és te pont ezt tanultad most meg értékelni...Akkor hát ne hallgass a negatívistákra,hiszen épp megtanultad értékelni a régi kapcsolatodat,ne hagyd hogy lebeszéljenek róla. Csak magadra hallgass,a belső hangokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!