Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hányszor hallottátok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hányszor hallottátok már ezt a paradoxont nőtöl?

Figyelt kérdés
Annyira jó veled, olyan szimpatikus vagy, kivételes jó lelkű ember vagy, de barátságnak többet nem tudok elképzelni mert nincs szikra
2016. jan. 16. 09:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Az miért paradoxon, ha van egy férfi, aki kedves, okos szimpi, de sosem feküdnék le vele, mert nem az esetem?
2016. jan. 16. 09:41
 2/23 A kérdező kommentje:
Mert aki nem az eseted az értelemszerűen kizárja azt hogy szimpi
2016. jan. 16. 09:44
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
nem egészen. van, akivel sok a közös témád, de nem kívánod őt.
2016. jan. 16. 09:46
 4/23 anonim ***** válasza:
44%

Meg sem tudom számolni hányszor hallottam ezt,de 100 feletti szám...

24/F

2016. jan. 16. 09:47
 5/23 A kérdező kommentje:
Hát olyan lány számomra aki nem jön be pl kövér vagy olyan külseje van az taszít engem nem feküdnék le vele az számomra nem egy szimpatikus lány mert taszít külsőre. Aki tök szimpi lány azzal szeretkeznék
2016. jan. 16. 09:52
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
Az te vagy. Más meg másmilyen. Nálam sem ugyanaz a szimpatikus és a 'kéne barátnőnek', pedig én nem vagyok lány.
2016. jan. 16. 09:55
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

"Mert aki nem az eseted az értelemszerűen kizárja azt hogy szimpi"

Ez nagyon nem igaz. Nekem azonos neműek és jóval idősebbek/fiatalabbak is lehetnek szimpatikusak, mégsem akarok velük párkapcsolatot.

Attól, mert valaki szimpatikus és jó lelkű, még nem vonzani, mint férfi.

2016. jan. 16. 10:08
 8/23 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem paradoxon. Az, hogy szimpatikus-e az illető, a jellemétől, a viselkedésétől függ. Az, hogy bejön-e, mint pasi pedig ugyanettől + a külsejétől. Ha külsőre nem tetszik, attól még lehet nagyon kedves, aranyos, meg szerethetem, mint embert. De nem fogok felé romantikus ill. szexuális érzéseket táplálni, tehát legfeljebb havernak maradhat meg, párként nem tudom elképzelni.
2016. jan. 16. 10:12
 9/23 anonim ***** válasza:
83%

Pedig ez egyszerű:

Szimpatikus az akivel mondjuk egyezik az értékrendünk, jókat tudunk dumálni.

Az, hogy valaki szimpi, nem jelenti hogy potenciális párjelölt.

Én úgy látom, hogy te másként értelmezed ezt a szót, mint azok, akik neked mondták.

Persze azt is számold, hogy simán lehet ez kedves lerázás is.

2016. jan. 16. 10:13
 10/23 anonim ***** válasza:
Vajon szerethetsz valakit annyira hogy testi vonzalom nélkül is ki akarod elégíteni a szexuális szükségleteit?
2016. jan. 16. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!