Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek olyan nő, aki nem túl ragaszkodó, és akiért kűzdeni kell?
Mindig félek, hogy elveszitem a kiszemeltet, és ezért túúl elfogadó és megértő vagyok. Igy a férfi elvesziti az érdeklődését. Amikor meg adom a lazát, akkor a férfi lemond, azt hivén, hogy nem tetszik.
Hogy találjam meg a középutat?
Öhm.. személyes vélemény. Volt egy barátnőm.. hasonló, mint te, de egyszerűen nem bírtam mellette.
Megmondom mi a baj.. Most, hogy más pasik ezt hogy látják nem tudom, de számomra fontos, hogy tudjam tisztelni a barátnőm/illetve egyenlő félként tudjak rá tekinteni.
Na most ez rohadtul nem tud működni, ha valaki túl kedves és elfogadó. Ha valaki minden hülyeségemet csak úgy elnézi..ezzel aztán vissza lehet élni keményen. Számomra ez a gondolat iszonyatosan frusztráló volt.
Viszont : Nincs azzal alapvetően baj, hogy ilyen vagy, de tanulj meg kiállni magadért, ha valami nem tetszik illetve fogd picit vissza ezt a kedvességet. Ha a pasik látják, hogy egy önálló kompetens személyiség vagy akkor biztos másképp fognak rádnézni. Poénkodni meg mindig szabad amíg együtt nevettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!