Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkért küzdeni kell, akarni kell őket?
Nem vagyok az az udvarlós típus, úgy elbeszélgetek velük, elvagyok velük, de nem mutatom, hogy nagyon akarok őket.
Mondok szép dolgokat, szolidan mutatom, hogy szeretném őket. Nem tudom, hogy ez probléma a társkeresésben, lehet emiatt nincs párom még? Pedig szeretnék már párt
Igen, mutasd ki, hogy ő kell neked, és előtte ne udvarolj másnak is. Ja, először is döntsd el, hogy melyiket akarod, mert eléggé többes számban nevezted meg őket. :) Az nem menő, ha egy pasi sok lánynál "teszi-veszi" magát egyszerre úgy, hogy a többi is látja, legalábbis én még nem láttam, hogy ez a taktika bejött volna.
Aztán akit "akarsz", annál úgy mutasd ki a szándékod, hogy keresd gyakran a társaságát (de azért nem kell napi szinten nyomulni), hívd meg mondjuk egy kávéra, stb., ha eddig nem vonakodik, akkor érintsd meg egyre többször, adj neki puszit, és ha még ekkor sem vonakodik, akkor randi. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!