Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőkért küzdeni kell, akarni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkért küzdeni kell, akarni kell őket?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az az udvarlós típus, úgy elbeszélgetek velük, elvagyok velük, de nem mutatom, hogy nagyon akarok őket.

Mondok szép dolgokat, szolidan mutatom, hogy szeretném őket. Nem tudom, hogy ez probléma a társkeresésben, lehet emiatt nincs párom még? Pedig szeretnék már párt

2015. nov. 18. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy küzdjenek ők értem, ha meg akarnak kapni :-P
2015. nov. 18. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem árt, ha kimutatod, ha valakit akarsz, miért akarna bárki olyan párt, akin azt látja, annyira nem szeretné őt, csak maximum éppen jól elvan vele?
2015. nov. 18. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, jól látod, ez lehet probléma. Mennyire szolidan mutatod ki, hogy vágysz valakire, esetleg írnál egy példát?
2015. nov. 18. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, mutasd ki, hogy ő kell neked, és előtte ne udvarolj másnak is. Ja, először is döntsd el, hogy melyiket akarod, mert eléggé többes számban nevezted meg őket. :) Az nem menő, ha egy pasi sok lánynál "teszi-veszi" magát egyszerre úgy, hogy a többi is látja, legalábbis én még nem láttam, hogy ez a taktika bejött volna.

Aztán akit "akarsz", annál úgy mutasd ki a szándékod, hogy keresd gyakran a társaságát (de azért nem kell napi szinten nyomulni), hívd meg mondjuk egy kávéra, stb., ha eddig nem vonakodik, akkor érintsd meg egyre többször, adj neki puszit, és ha még ekkor sem vonakodik, akkor randi. XD

2015. nov. 18. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért nincs párod,mert nincs kellő önbizalmad.Olyan embereket(nőket) vonzol magadhoz,akik hasonlóan nyámnyilák,mint te,és ha két ilyen nyámnyila ember összetalálkozik abból csak egy elb.szott kapcsolat jöhet létre. Fejleszd az önbizalmad és próbálj meg felnőni.
2015. nov. 18. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges küzdeni a nőkért, mert az evolúciós ösztönöket nem fogod tudni legyőzni bennük. Nem meglepő, hogy a szerelem az érzelmeken és nem az értelmen alapul (a spec. eseteket, mint a pénz miatti érdekházasságot hagyjuk). Ezért is tartom hülyeségnek ezeket a PUA módszereket, mert aki nagyon jól néz ki az előbb-utóbb úgy is talál magának csajt, aki meg női szemmel nem vonzó (alacsony/csúnya/gyenge testalkatú) annak a halvány reménysugarakon kívül sok sikerélménye úgy sem lesz, hidd el.
2015. nov. 18. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!