Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, jóképű pasik/férfiak hol vannak pesten, ha az ember éjszaka szórakozni megy?
Unalmas már az elittárs, meg hasonló netes tartalmak.
Az életet élvezni kell, és élni, látni a másikat a maga valójában, érezni a Dolce & gabbana illatát, látni a rolexet(hogy nem véletlenül hamis-e), vagy látni hogy kinek mije van.
A neten ugye lehet vetíteni, de élőben már más tészta.
Szóval pesten merre induljon el éjszaka szórakozni az, aki ilyen emberekkel akar ismerkedni?
Ha nem kamu a kérdés, én úgy vettem le belőle, hogy hozzá hasonló hátterű partnert akar találni, amivel szerintem nincs is gond (amennyiben ez nem társul mások lenézésével).
"Soha ne akarj komoly kapcsolatot olyannal, aki ilyen lepra helyekre jár 30x évesen, mikor már nem ezen kéne, hogy járjon az esze."
Min kellene, hogy járjon az esze? Ki döntse el helyette, hogy számára mi a helyes?
Irj
ugy 60l jo palinka van nalam+oregemeknel is van ha gondolod
gerincre vaglak
Ez a kérdés szerintem kamu :D
De ha mégsem,ès ennyire "elit" vagy, akkor nyilván tudnád hol kell mozogni, ismernéd a Blue Foxot a Kempinskiben például.. mint ahogy azt is tudnád, hogy felsőbb körökben egyáltalán nem a Rolexre verik a nyálukat..az igazi exkluzivitást az olyan márkák jelentik,mint a Patek Philippe,Chopard,Vacheron Constantin.. ès azt nem tudom hogy érted hogy Dolce illat, parfüm vagy ruha? Parfümként nem nagy szám,bármelyik Douglasban vagy Marionnaudban kapsz..és ha te érzel bármi különlegeset is a Dolce ruhákon,akkor javaslom inkább csapj fel rendőrkutyának, nekem van 1-2 Dolce pólom illetve atlétám, de nem érzek rajtuk semmi különöset..egyébként igen,a neten valóban sok a pózer,gyanítom most is ehhez volt szerencsénk ;) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!