Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 éves lány, babával esélytel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány, babával esélytelen a párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok,a picim 1 éves,tipikus egy éjszakás,gumi nélküli történet,de képtelen lettem volna elvetetni őt.

Sajna azóta kerülnek a pasik,mintha leprás lennék,ha szóba kerül,hogy van egy gyerekem vagy nem hiszik el elsőre vagy elhiszik,de akkor lelépnek. ha valamelyik mégis marad az vagy szexre vagy pénzre hajt (apukám elég gazdag). Hol és hogyan találjak valakit,aki mindkettőnket elfogad?

Szórakozóhelyek? Csak azt ne! Taknyos kölykök,full piásan.

Net? Hazugok és perverzek gyűjtőhelye.

2016. jan. 13. 09:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
24%

25 év alatt ne is reménykedj,mármint 25 év alatti férfi ,ha megtudja,szóba se áll veled,max egy ürítésre leszel jó.

Érett palira van szükséged,a 30 körüliek már esélyesek,ne keseredj el,nagyon fiatal vagy még,bőven lesz időd párt találni még gyerekkel együtt is,csak arra vigyázz,nehogy kihasználjanak.

2016. jan. 13. 10:43
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

"Szórakozóhelyek? Csak azt ne! Taknyos kölykök,full piásan. "

"20 éves vagyok,a picim 1 éves,tipikus egy éjszakás,gumi nélküli történet"

Óóó, az a fránya irónia...

2016. jan. 13. 11:54
 13/32 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagy esélytelen, de én is azok táborát erősítem, akiknél erős mínusz pont a felelőtlenségből, fiatalon besikeredett gyerek az ismerkedés során. 26/F
2016. jan. 13. 12:04
 14/32 anonim ***** válasza:
39%

Én egy buliban ismertem meg a vőlegényemet, 7 éve vagyunk együtt,nemsokká esküvő és a legnormálisabb férfi akit ismerek.:)

Am szerintem nem esélytelen csak elsősorban már az idősebb pasiknál van esélyed. Pl. a pasik között is rengeteg az elvált férfi akinek szintén van gyereke, ők jobban elfogadnak, mint egy korodbeli srác.

2016. jan. 13. 12:06
 15/32 anonim ***** válasza:
67%
Hát, nem esélytelen a dolog, viszont nagyon nehéz.
2016. jan. 13. 12:13
 16/32 anonim ***** válasza:
38%
szóval felcsináltattad magad! :)
2016. jan. 13. 14:01
 17/32 anonim ***** válasza:
38%
Ilyenkor annyira boldog vagyok, melegség önt el hogy megszopjátok szó szerint! Kívánom hogy még egy gyerek sikerüljön be neked és már kettővel keress magadnak valami hülgyereket, akire <<TEGYÜK HOZZÁ>> normál esetben rá se néznél! :D Áhh köszönöm a sors nevében is!
2016. jan. 13. 14:10
 18/32 anonim ***** válasza:
66%
"Net? Hazugok és perverzek gyűjtőhelye". Már megint ez az általánosítás. Szerintem pedig pont online találhatnál valakit, mert így könnyebb előre letisztázni a dolgokat, mint mondjuk egy kávézóban, vagy akármilyen személyes közegben, és így a felesleges, vagy kellemetlen randikat is megúsznád, mert csak azzal találkoznál, aki el tud fogadni mindkettőtöket. F
2016. jan. 13. 14:48
 19/32 anonim ***** válasza:
80%
A gyerek önmagában nem probléma, de ha lenézed azokat, ahogy úgy élnek, mint te, amikor besikerült, az nekem biztos elvenné a kedvem. Szóval a jellem a nagyobb gond számomra.
2016. jan. 13. 15:23
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Ne haragudj, nem akarlak bántani, de gumi nélkül szexszeltél egyájszakásban, aztán még te taknyosozod le a szórakozóhelyeken lévő fiatal férfiakat, srácokat? Kicsit erős ez. Nem lehetetlen, de kezd rögtön az első randin ezzel, hogy babád van, mert legalább így kiszűrődik, ki az, aki csak a szexre megy. Egyébként elismerésem, hogy megtartottad a picit, ez pozitívum, ő semmiről sem tehet.
2016. jan. 13. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!