Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány, babával esélytelen a párkapcsolatra?
20 éves vagyok,a picim 1 éves,tipikus egy éjszakás,gumi nélküli történet,de képtelen lettem volna elvetetni őt.
Sajna azóta kerülnek a pasik,mintha leprás lennék,ha szóba kerül,hogy van egy gyerekem vagy nem hiszik el elsőre vagy elhiszik,de akkor lelépnek. ha valamelyik mégis marad az vagy szexre vagy pénzre hajt (apukám elég gazdag). Hol és hogyan találjak valakit,aki mindkettőnket elfogad?
Szórakozóhelyek? Csak azt ne! Taknyos kölykök,full piásan.
Net? Hazugok és perverzek gyűjtőhelye.
25 év alatt ne is reménykedj,mármint 25 év alatti férfi ,ha megtudja,szóba se áll veled,max egy ürítésre leszel jó.
Érett palira van szükséged,a 30 körüliek már esélyesek,ne keseredj el,nagyon fiatal vagy még,bőven lesz időd párt találni még gyerekkel együtt is,csak arra vigyázz,nehogy kihasználjanak.
"Szórakozóhelyek? Csak azt ne! Taknyos kölykök,full piásan. "
"20 éves vagyok,a picim 1 éves,tipikus egy éjszakás,gumi nélküli történet"
Óóó, az a fránya irónia...
Én egy buliban ismertem meg a vőlegényemet, 7 éve vagyunk együtt,nemsokká esküvő és a legnormálisabb férfi akit ismerek.:)
Am szerintem nem esélytelen csak elsősorban már az idősebb pasiknál van esélyed. Pl. a pasik között is rengeteg az elvált férfi akinek szintén van gyereke, ők jobban elfogadnak, mint egy korodbeli srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!