Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfival akit már a fél város visszautasított?
11:
Biztos én voltam a béna fa-.sz, amikor egy időszakban 4 nőt kefélgettem úgy, hogy egyik sem tudott a másikról. Meg amikor ezek közül 3 napon belül 3-at dugtam meg és megint nem fogtak gyanút. (18-20 éves csajokról van szó.)
Mondj még többet arról, hogy a nőknek nem lehet hazudni, mert ők erre van specializálva.
"Biztos én voltam a béna fa-.sz, amikor egy időszakban 4 nőt kefélgettem úgy, hogy egyik sem tudott a másikról. Meg amikor ezek közül 3 napon belül 3-at dugtam meg és megint nem fogtak gyanút."
gratulálok. :D
amúgy nem jönnék össze olyannal, aki a fél városnál bepróbálkozik. a másik felénél meg csak azért nem, mert azok férfiak. (haha)
"Inkább úgy mondom, hogy az lenne a visszatartó erő, hogy annyira mindegy neki, hogy már a fél városnál bepróbálkozott."
És, ha a fél város Aranyos, intelligens, művelt, szép, csinos lányokból áll, akik még főzni is tudnak, és szex után pizzává változnak?
Elméletben igen. Ha nekem tetszik. Hol érdekel engem hányan utasították vissza? (nem érdekel)
Gyakorlatban nem, mert foglalt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!