Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak tényleg nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg nem akarnak olyan nőtől komolyabbat, akik tőlük okosabb, műveltebb?

Figyelt kérdés
29/N
2016. jan. 12. 22:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Igaz.

Keresd az intelligenciádhoz való férfit.

2016. jan. 12. 22:59
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Engem ez nem riasztana vissza, próbálnám hozni a szintjén, építőleg hatna rám. Már ha tisztelne engem, és nem akarna elnyomni.
2016. jan. 12. 23:00
 3/17 anonim ***** válasza:

Mivel nincs abszolut meroszama a muveltsegnek nem hiszem hogy gyakori lenne.

Engem inkabb az taszit ha tanulatlan vagy lusta egy no.

2016. jan. 12. 23:04
 4/17 anonim ***** válasza:
6%
Az ilyen nők általában csúnyák és elhanyagoltak, mármint esetemben.
2016. jan. 12. 23:12
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Meg olyan novel nem talalkoztam :)
2016. jan. 12. 23:13
 6/17 anonim ***** válasza:
8%
Nekem nem jönnek be túlzottan a nagyon művelt, nagyon okos nők, mert a műveltségük, az okosságuk egyszer csak át fog csapni okoskodásba, kioktatásba, fölényeskedésbe, elnyomásba. Mivel nem vagyok egy két lábon járó lexikon, így a művelt nők sem tartoznak bele az én kategóriámba. Inkább jobban szeretem az egyszerű, hétköznapi, nem túlbonyolított dolgokat, életmódot, lányokat, nőket.
2016. jan. 12. 23:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez butaság. Az ismeretségi körömben mindenhol a nő az okosabb, és többször is büszkélkedtek már nekem, hogy mennyire értelmes a barátnőjük. Én is örülnék ilyennek egyébként.
2016. jan. 12. 23:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Többségében igaz, de nem mindenkire. Nekem például csak nálam butább barátnőim voltak (nem tudom miért, így jött össze), de eléggé zavar, hogy ha netán beszélgetni szeretnék vele, akkor intelligenciát megkövetelő témák nem jöhetnek szóba. Én egy nálam butább lánnyal már nem is jönnék össze.
2016. jan. 12. 23:30
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
Persze ,minél egyszerûbb egy nô ,annál jobb.Könnyebb befolyásolni ,lerázni esetenként ,átverni és ugye az sem mindegy ,hogy elôbb fog egy buta nô "bálványozni" ,felnézni az adott férfira.Ugyan melyik férfi szereti ha egy nô jobb nála bármiben is?Mélyen ,legbelül a legnagyobb úriember is hímsoviniszta.
2016. jan. 12. 23:33
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
#9: Nem kell ahhoz túlságosan egyszerűnek lennie egy nőnek, pusztán a saját értékrendünkhöz hasonló nívójú nőket részesítjük előnyben.
2016. jan. 12. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!